Toplister

5 velkomstdrinks til nytår

5 velkomstdrinks til nytår | Frk. Kræsen

En god måde at gøre nytårsaften ekstra festlig er at starte med en lækker drink. Der findes selvfølgelig mange klassiske alternativ, men jeg kan bedst lide drinks med en syrlig twist. Hvis de også har en pæn farve, scorer de helt i top.

I det her indlæg har jeg samlat fem lækre forslag på velkomstdrink til nytår. De er nemme at lave, kræver ikke nogle store forberedelser og indkøbslisten skulle gerne være til at overskue. Og så smager de selvfølgelig godt.

PS.
Er du i tvivl om hvad du skal servere resten af aftenen? Bare rolig. Jeg har tre forslag på nytårsmenu, så der er rigeligt med inspiration.

5 velkomstdrinks til nytår | Frk. Kræsen

Drinks med tranebær og granatæble
I de her to drinks er det skruet op for vinteringredienserne. I drinken til venstre er der både tranebærjuice og mandariner. Det er en kombination, der passer perfekt sammen. Drinken til højre i billedet er en muscow mule med både appelsin og granatæble. Vist får den en smuk og festlig farve?!

5 velkomstdrinks til nytår | Frk. Kræsen

Drink med havtorn og ginger beer
I den her drink med havtorn er det skruet maks op for C-vitaminerne. Den er med andre ord perfekt, hvis du vil starte nytårsaften en smule sundt og syrligt.

Opskrift: Muscow mule med blodappelsin | Frk. Kræsen

Muscow mule med blodappelsin
Er du heldig, kan du få fingrene i blodappelsiner, som du kan trylle om til en flot muscow mule. Er det umuligt at finde, smager den her drink også dejligt med helt almindelige appelsiner. Pynt gerne med frisk rosmarin, så det bliver ekstra festligt.

5 velkomstdrinks til nytår | Frk. Kræsen

Aperol Spritz
Det kan godt være, Aperol Spritz smager absolut bedst til sommerfest i juli. Men hvorfor skal så lækker en drink kun være på menuen i så kort en periode? Jeg drikker Aperol Spritz året rundt, og den smager altså også udmærket i december!

5 velkomstdrinks til nytår | Frk. Kræsen

Muscow mule med grapefrugt
Grapefrugten smager perfekt i vintermånederne, og giver en flot og lækker drink. Jeg blander den med både ginger beer og lime, hvilket giver en syrlig start på aftenen.

Måske er det her også noget for dig?