Drinks

Opskrift: 3x muscow mule

Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen Opskrift: Muscow mule | Frk. Kræsen

Jeg kan huske den første muscow mule, som jeg drak. Eller, det er ikke helt rigtigt. Når jeg serverede M hjemmeshaket muscow mule i sidste weekend, fortalte han mig, at jeg smagte det for første gang, da vi var i Berlin for fire år siden. Og så kunne jeg tydeligt huske både drinken og næsten hvereneste minut på hele turen.

Jeg havde været top-forkølet og en smule feber-ramt hele ugen. Søndag eftermiddag skulle jeg flyve ned til Berlin, hvor M havde hængt ud med nogle venner et par dage. Det var vores første tur sammen. Tre dage i Berlin, som næsten blev til en halv dag mindre, fordi mit fly var så forsinket afsted.

Jeg husker det som en af de bedste turer, jeg nogensinde været på. Selvom det var slut september kom sommeren tilbage et par dage, vi gik i t-shirt hånd i hånd langs med brede gader i Prenzlauer Berg, og M viste mig alle de steder, han kunne lide. Berlin var fantastisk. M var fantastisk.

Den sidste aften besøgte vi en mørk lille bar, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg ville have. Men jeg husker, M bestilte en drink til mig, og at den var virkelig god. Nu ved jeg, det var en muscow mule.

Den klassiske version er med vodka, ginger beer og lime. Tre gode ting. Her er tre versioner med en twist.

Måske er det her også noget for dig?