Drinks

2x drinks til nytår

Opskrift: 2x vinterdrink

Har du spist julemaden op og begyndt at reloade til nytår? Det har jeg. Jeg har brugt hele juleferien i skoven i Sverige sammen med yndlingspersoner, sjov aktiviteter og varm kakao foran pejsen. Og så har jeg bagt croissanter for første gang! Det blev et virkelig hit, så når jeg har øvet mig lidt mere, kommer de på bloggen.

Men. Jeg får nok først bagt croissanter i 2016. Først er det nemlig tid til nytårsaften, og jeg glæder mig! Hvis du skal stå for noget at drikke til nytår, har jeg to festliga drinks-forslag klar til dig. For selvom champagne er både festligt og ret obligatorisk, synes jeg også, det kan være godt med lidt andet i løbet af aftenen, så her er mine bedste idéer til dig.

Godt nyt år – vi skreves ved i 2016!

Opskrift: Drink med tranebærOpskrift: Drink med tranebærOpskrift: Drink med tranebærOpskrift: Drink med tranebærOpskrift: VinterdrinkOpskrift: Drink med tranebærOpskrift: Drink med tranebærOpskrift: NytårsdrinksOpskrift: Muscow mule med granatæbleOpskrift: Muscow mule med granatæbleOpskrift: Muscow mule med granatæbleOpskrift: Muscow mule med granatæbleOpskrift: Muscow mule med granatæbleOpskrift: Muscow mule med granatæble

PS 1.
Hvis du er lige så vild med muscow mule, som jeg er, har jeg tre andre lækre versioner her.

PS 2.
Skal du ikke drikke alkohol nytårsaften? Så fald kan du prøve den her alkoholfrie drink med ginger ale.

Måske er det her også noget for dig?

 • Juliane
  1. januar 2016 at 14:14

  Super lækre drinks. Jeg er lige begyndt at kaste mig ud i kunsten i at lave drinks. Der er så mange muligheder.

  • Linn
   1. januar 2016 at 20:17

   Der er nemlig masser af muligheder – så det er bare med at komme i gang 🙂

 • Kate
  29. december 2015 at 0:40

  Det lyder super lækkert. Har kun et spørgsmål, er din vinterdrik med tranebær med gin eller vodka? Der står gin i det fine oversigtsbilledet og vodka i det illustrende billede… 🙂 måske dur de i virkeligheden begge 😉

  • Linn
   29. december 2015 at 10:52

   Haha! Det kunne jo næsten virke til, jeg smagt lidt af de der drinks, da jeg satte indlægget sammen. Godt du spottede det – det er meningen, at det skal være gin 🙂 Jeg retter i opskriften nu, så det ikke er så forvirrende.