KOGEBØGER

Den store mad for begyndere | Frk. Kræsen

Jeg har udgivet tre kogebøger – Mad for begyndere, Mad for begyndere – mere grønt og Den store mad for begyndere

August 2015 udgav jeg kogebogen Mad for begyndere sammen med Jacob Damgaard. I Mad for begyndere er alle opskrifter vist i billeder. På det første billede kan du se alle ingredienser, og derefter kan du trin-for-trin se alle skridt i opskriften, indtil du når et færdigt resultat. Bogen er udsolgt og kan ikke længere købes.

August 2016 udgav jeg kogebogen Mad for begyndere – mere grønt. I Mad for begyndere – mere grønt er alle opskrifter vist i billeder. På det første billede kan du se alle ingredienser, og derefter kan du trin-for-trin se alle skridt i opskriften, indtil du når et færdigt resultat. Bogen indeholder 63 opskrifter. En del af opskrifterne er vegetariske, og i dem der indeholder kød, er det stadigvæk det grønne, der spiller hovedrollen. Bogen er udsolgt og kan ikke længere købes.

I november 2017 udkom min kogebog Den store mad for begyndere. Bogen indeholder alle opskrifter fra Mad for begynder og Mad for begyndere – mere grønt sammen med en række nye opskrifter. Det betyder, at du kan købe Den store mad for begyndere, når du ikke kan finde de andre to bøger i boghandleren.