Om Frk. Kræsen

Guide til Skåne | Frk. Kræsen

Frk. Kræsen startede i sommeren 2011. Jeg startede bloggen, fordi jeg ikke kunne lave mad. Frk. Kræsen var en udfordring til mig selv. Nu skulle jeg lære det.

Frk. Kræsen er ikke gourmetmad.
Det er hverdagsmad.
Hverdagskager.
Helt almindelige retter, som alle kan lave, beskrevet lidt nemmere end mange andre steder.

Nogle gange sniger der sig også en rejseguide med anbefalinger til restauranter i Berlin, Rom eller Lissabon ind. Og helt sikkert et par svenske specialiteter.

I 2015 udgav jeg kogebogen Mad for begyndere. Den er fuld af opskrifter på hverdagsmad, hvor alle skridt i opskrifterne vises i billeder, så det er nemt at følge med. I efteråret 2016 udkom min anden kogebog: Mad for begyndere – mere grønt. I 2017 udkom Den store mad for begyndere.

Jeg, som står bag Frk. Kræsen, hedder Linn Grubbström. Jeg kommer fra Sverige, men bor i København. Jeg er uddannet journalist og arbejder med madstyling, madfoto og opskriftsudvikling i min egen virksomhed, Frk. Kræsen Kommunikation. Det kan du læse mere om her.

Samarbejde
Du kan kontakte mig på linn (at) frokenkraesen.com, hvis du er interesseret af at samarbejde med mig. Jeg arbejder gerne med virksomheder – enten her på bloggen eller i virksomheders egne kanaler.

Foto og låne billeder
Jeg bruger et Nikon D610 med et 50 mm objektiv. Alle billeder er redigerede i Photoshop. Alle billeder fotograferede af mig må gerne lånes til ikke kommercielt brug under en creative common lincense, hvilket betyder at det sammen med billedet linkes tilbage til Frk. Kræsen og står at det er mig der er fotograf. Du behøver ikke spørge først.

Kontakt
Mail: linn (at) frokenkraesen.com
Portfolio: http://frokenkraesenkommunikation.com