Drinks

Opskrift: Aperol spritz

Opskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Det er lørdag. Og en god en af slagsen! Faktisk har hele min uge været fuld af fantastiske ting.

★ Mandag-fredag brugte jeg i et sommerhus i Nordsjælland. Vi var 12 personer, der havde lejet et stort sommerhus sammen, og så brugte vi dagene på at arbejde og komme med input til hinandens virksomheder. Aftnerne brugte vi på rødvin, sjove spil og at lære at lave ballondyr. Så kan man ikke være andet end glad jo!

★ Det har været solskin hele ugen. (Ja, det fortjener en egen punkt!)

★ Jeg har lige sovet 12 timer i min egen seng. Det var ganske nødvendigt, for menneskerne på min sommerhustur var så sjove og søde og intelligente, at jeg prioriterede at være vågen og snakke med dem højere end søvn, så der var helt sikkert minus på den konto, da jeg kom hjem i går.

★ Jeg har brugt formiddagen med to-go-kaffe på en bænk ved siden af en badmintonbane og set på, når M smadrede sin modstander i en badmintonkamp. Den slags aktivitet giver altså ekstra points på kæreste-kontoen (og er også ret hyggeligt!).

Nu skal jeg bruge resten af dagen på at pleje alle mine små chili-planter, der trænger lidt kærlighed, efter at jeg været væk. Og når det bliver mørkt udenfor og M er hjemme igen, skal jeg lave Aperol Spritz til os. Det var ret meget Aperol tilbage efter min bitter-smagning sidste uge (du kan se videoen her), så det føles, som den perfekte plan!

Opskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen Opskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen Opskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen Opskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen Opskrift: Aperol spritz | Frk. KræsenOpskrift: Aperol spritz | Frk. Kræsen

Aperol spritz

Print Recipe
Serves: 1 drink Cooking Time: 5 minutter

Ingredients

  • Isterninger
  • 4 cl aperol
  • 6 cl prosecco
  • 2 cl danskvand
  • 1 skive appelsin

Instructions

1

Fyld et glas med isterninger.

2

Kom aperol, prosecco og danskvand i.

3

Skær et styk appelsin.

4

Pynt med appelsin.

Måske er det her også noget for dig?

0 kommentarer

Skriv en kommentar