Toplister

7 opskrifter på sunde snacks

Opskrift: Sunde snacks

Der er mange sjove ting med at have en blog. En af tingene er at jeg kan se, hvad jer der læser med har lyst at spise. Sidste uge googlede rigtigt mange besøgende herinde nemlig nytårsdessert og nu har nogle af jer begyndt at skrive ind sunde snacks i søgefeltet på Google. I hear you! Jeg har også lyst til en god blanding sunde ting efter al julemad og konfekt.

For at gøre det hele lidt nemmere har jeg samlet syv opskrifter på sunde snacks i det her indlæg. Fælles for alle er at de giver lidt ekstra energi, når du er en smule low, er nemme at lave og smager virkelig godt.

Opskrift: Sunde snacks

Saltede mandler

En af de opskrifter jeg selv laver mest, er den her opskrift på saltede mandler. De passer nemlig perfekt som et lille snack i madpakken. Desuden er det en god idé at have et glas stående i køkkenet, så du nemt kan bruge dem som topping til salat og andre retter.

Find opskriften på saltede mandler her.

Opskrift: Sunde snacksOpskrift: Sunde snacks

Sundt slik med dadler og figner

En lækker klassiker! Man kan selvfølgelig diskutere, hvor sundt det egentlig er med tørret frugt, men det bliver ikke lige i dag. I stedet synes jeg, vi skal blive enige om at tørret frugt er et velsmagende alternativ, hvis man ikke lige vil have en omgang bland selv-slik med i madpakken. Og at det giver en skøn energiboost.

Find opskriften med dadler og figner her.

Opskrift: Sunde snacks

Majs-knækbrød

Det her er det bedste knækbrød, jeg har spist. Det er lavet på majsmel, hvilket gør at smagen minder lidt om tacochips. Og jeg elsker tacochips, så hvor lækkert er det ikke at have sådan en omgang med i madpakken?

Find opskriften på majs-knækbrød her.

Opskrift: Chiagrød med hindbær

Chia-grød med hindbær

Endnu en yndlingsret. Jeg plejer at lave den her chiagrød og tage med i et lille glas til arbejde. Når klokken nærmer sig tre på eftermiddagen, og det hverken er muligt at tage en lille lur eller konsumere mere koffein, er chiagrød det perfekte snack. Den her version med hindbær og mango smager fantastisk.

Find opskriften på chiagrød med hindbær her.

Opskrift: Grønkålschips

Grønkål-chips

Hvis du har en omgang grønkål tilbage, synes jeg, du skal trylle dem om til sprøde chips. Det er både nemt og lækkert.

Find opskriften på grønkålchips her.

Opskrift: Sunde snacks

Sunde snickers

Jeg ved nu ikke, hvor sunde de her snickers er. Men hvis man sætter dem op mod helt almindelige snickers, er de i hvert fald sundere. Og det er da en god start? Jeg synes i hvert fald, de smager fremragende til min eftermiddagskaffe.

Find opskriften på sunde snickers her.

Opskrift: Sunde snacks

Chia-grød med chokolade

Den her chiagrød er så lækker, at jeg faktisk serveret den som dessert en enkel gang. Den tager bare nogle minutter at lave, men mætter rigtigt godt, når du har brug for ekstra energi.

Find opskriften på chiagrød med chokolade her.

Måske er det her også noget for dig?