Toplister

3 opskrifter på pastasalat

3 opskrifter på pastasalat | Frk. Kræsen

Få ting er så godt i madpakken som en portion hjemmelavet pastasalat. Jeg ved i hvert fald, at jeg altid glæder mig til frokostpausen, når jeg ved, at en af de her tre salater står og venter på mig i køleskabet.

Pastasalat er sjældent specielt svært at lave, men jeg har alligevel nogle fif, til hvordan din salat bliver så lækker som muligt.

✔ En god pastasalat kræver god pasta. Jeg køber altid Rummo-pasta – uanset hvis jeg skal bruge den kold i pastasalat eller varm i andre pastaopskrifter. Pasta er en af de ting, hvor jeg synes, det godt kan betale sig at bruge et par ekstra kroner på pakken for at få højere kvalitet.

✔ Kog ikke pastaen for længe. Blød pasta bliver endnu kedeligere i madpakken, så sørg for at have styr på tiden.

✔ Når jeg skal have pastasalat med i madpakken, plejer jeg at opbevare pesto, hummus eller dressing i en egen lille tupperware i køleskabet. Vender du hele pastasalaten med hummus/pesto/dressing aftenen før, kan pastasalaten godt blive lidt kedelig næste dag. Så vent gerne med de flydende ingredienser til lige inden, du skal spise.

Opskrift: Pastasalat med varmrøget laks | Frk. Kræsen

Pastasalat med varmrøget laks og ærtehummus
Den her pastasalat tager ingen tid at lave og smager fantastisk. Den er lækker, sommerlig og perfekt i picnickurven.

Opskrift: Pastasalat med halloumiost og hummus | Frk. Kræsen

Pastasalat med halloumiost og hummus
Grillet halloumiost smager lækkert, og det passer godt sammen med hummus og salat. Du kan både grille og stege osten på panden til den her lækre pastasalat.

Opskrift: Pastasalat med pesto og kylling | Frk. Kræsen

Pastasalat med kylling og pesto
Pastasalat med kylling er en klassiker. Her har jeg kombineret den med grøn pesto og lækre grøntsager, der giver den en græsk touch.

Måske er det her også noget for dig?