Video

Kræsen & Bitter: Frk. Kræsen tester Jägermeister

For et par uger siden brugte M og jeg hele lørdagen og søndagen på at først pille et IKEA-skab ned, og derefter sætte et helt nyt skab op. Uden at slå op. Faktisk helt uden at sige nogle dumme ting til hinanden, hvilket jeg ser som et rimelig godt tegn på at vores forhold virker. For selvom jeg aldrig sat et stort IKEA-skab op med nogen kæreste før, har man jo hørt, at den slags er en test for et godt forhold.

Da vi lørdag aften havde spist take away og lavet high five, gik vi ud og drak øl. Det var varmt udenfor, og tidligere på ugen havde M opdaget, at baren i Kronborggade har fået siddepladser udenfor. Således snuppede vi to af dem, inden vi gik ind for at bestille. For at fejre vores hårde (og gode!) arbejde, bestilte vi hver vores shot. Totalt random, men faktisk ret hyggeligt. Og hårdt arbejde skal jo belønnes.

Da vi stod og kiggede på listen med alternativer, kunne jeg ikke lade være med at smile. For pludseligt vidste jeg, hvad halvdelen af alternativen smagte af. Og det ville ikke være sket, hvis jeg ikke prøvet bitter på YouTube. Men samtidigt som jeg opdagede, hvor meget jeg lært, gik det op for mig, at der stadigvæk var en halvdel af listen, som jeg ikke havde styr på. Så jeg må hellere komme i gang igen!

Se alle mine bitter-anmeldelser
Hvis du abonnerer på min YouTube-kanal, kan du se alle mine bitter-videoer der.
Her kan du finde de andre bitter, jeg har smagt:

★ Gammel Dansk
★ Fernet Branca
★ Dr. Nielsen
Aperol
Arnbitter

Måske er det her også noget for dig?