Video

Kræsen & Bitter: Jeg tester Dr. Nielsen

Den store bitter-test går videre. I dag står menuen på Dr. Nielsen, for det var det en over på Facebook, der synes, jeg skulle prøve. Og jeg lytter jo til jeres forslag!

Jeg synes, jeg begynder at få bedre og bedre styr på, hvad det der bitter egentlig er for en slags. Og det synes jeg er på sin plads. For selvom jeg ikke har fundet min yndlingsbitter endnu, vil jeg gerne have en anelse om, hvilken bitter-stil jeg bedst kan lide. Så at jeg selv kan tage stilling til, hvad jeg har lyst til.

Da M og jeg var ude nytårsaften, serverede restauranten kaffe med baileys til alle kvinder i lokalet efter desserten. Mændene fik kaffe med whiskey. Da tjeneren satte de to kopper foran os på bordet, kiggede M over på mig, og jeg vidste, at han var fuldstændigt klar over, hvad jeg tænkte. Så snart tjeneren var forsvundet videre, skiftede vi kopper med hinanden, og så eksploderede jeg.

For hvis der er nogen gang, jeg er ualmindeligt svensk, så er det i den slags situationer. Den svenske feminist i mig hader at få serveret baileys i stedet for whiskey, bare fordi jeg har et par bryster.

Mange ville nok bare sige herregud så skift dog kopper med hinanden, det går nok. Og det gjorde vi også. Men i virkeligheden er det jo ikke fordi, jeg foretrækker whiskey i kaffen, jeg bliver træt. Jeg bliver træt, fordi nogen anden tillader sig at vælge, hvad jeg skal drikke, fordi jeg er kvinde.

Nå, det var et sidespring. Min pointe var bare, at man altså bliver nødt til at smage på tingene for at vide hvilken smag, man bedst kan lide. Uanset hvis det kommer til baileys versus whiskey, eller hvis det handler om bitter og Dr. Nielsen!

I må forresten stadigvæk gerne komme med forslag, hvis der er nogle andre bitter, jeg skal prøve. Nu har jeg jo fået et bitterbarometer (som du kan se i videoen), så det bliver nemmere at holde styr på de forskellige)!

Se alle mine bitter-anmeldelser
Hvis du abonnerer på min YouTube-kanal, kan du se alle mine bitter-videoer der.
Her kan du finde de andre bitter, jeg har smagt:

★ Gammel Dansk
★ Fernet Branca
★ Aperol

Måske er det her også noget for dig?

 • Kristine
  23. februar 2017 at 21:57

  Og mht nye bittere kan du prøve Von Oosten. ?

  • Linn
   24. februar 2017 at 10:56

   Det er noteret. Tak for tip!

 • Kristine
  23. februar 2017 at 21:51

  Jeg er også med på den svenske feminist. Hader Baileys, ingen skal putte det i min kaffe 🙂

  • Linn
   24. februar 2017 at 10:56

   Super. High five herfra! 🙂

 • Marianne Luna
  23. februar 2017 at 19:52

  Jeg forstår godt din svenske feminist. Det er jo for dumt at sætte kvinder og mænd i bås på den måde. Hilsen en anden feminist 😉

  • Linn
   24. februar 2017 at 10:56

   Tænkte nok, at jeg ikke var den eneste, der ville have oplevet det på den måde! 🙂 Godt vi er enige!