Video

Kræsen & Bitter: Jeg tester Fernet Branca

Den store test fortsætter. Hvilken er bodegaens bedste bitter?

Som I måske så for et par uger siden, havde jeg ikke den bedste oplevelse med Gammel Dansk. Så man kan roligt sige, jeg var en anelse nervøs, da jeg sat klar med Fernet Branca i glasset den her gang.

Gammel Dansk var jo en first for mig, men Fernet Branca har jeg drukket en enkel gang før. Faktisk den aften jeg mødte M første gang. Det var tour de køkken-fest med bodega-tema på mit gamle kollegie, og selvom jeg holdt godt fast i den tequila sunrise, jeg havde scoret på nabokøkkenet, sagde jeg i god kollegiefest-and ja, da det blev serveret Fernet Branca på M’s køkken.

Jeg husker ikke, hvad jeg egentlig syntes om Fernet Brancaen den gang (vi kan vel bare sige, at der var andre ting, som havde mit fokus den aften), så på trods af min nervositet, var det sjovt at gense den italienske bitter igen.

Se alle mine bitter-anmeldelser
Hvis du abonnerer på min YouTube-kanal, kan du se alle mine bitter-videoer der.
Her kan du finde de andre bitter, jeg har smagt:

★ Gammel Dansk
★ Dr. Nielsen
★ Aperol

Måske er det her også noget for dig?