Video

Kræsen & Bitter: Jeg tester Aperol

Min bittersmagning fortsætter, og den her gang har jeg taget på tur. Eller, det smager i hvert fald som, at jeg var i Italien.

Første gang jeg drak en Aperol Spritz var nemlig i Firenze på ferie. M og jeg var på roadtrip i Italien, og på vej hjem til vores AirBnb en aften, gik vi forbi den hyggeliste lille bar. Det var en lun sommernat, og de lokale sat på ølkasser og umage små skamler midt på gaden med drinks og vin i hænderne.

Jeg blev forelsket på stedet. Både i byen og i stemningen, som føltes helt magisk. Selvom vi ikke havde nogle planer om at drikke cocktails, var det umuligt at lade være. Jeg ville også sidde på en skammel i Firentze med en orange cocktail i hånden. Og således smagte jeg for første gang en Aperol Spritz og var totalt solgt.

Aperol uden resterende ingredienser smager ikke helt på samme måde, som en klassisk Aperol Spritz – men det kan du se mere om i videoen. Og husk, at du gerne må komme med forslag, hvis du synes, der er nogen anden bitter, jeg skal prøve!

PS.
Hvis du er i gang med at planlægge din sommerferie, har jeg forresten en guide til Firenze. Byen er bestemt værd et besøg!

Se alle mine bitter-anmeldelser
Hvis du abonnerer på min YouTube-kanal, kan du se alle mine bitter-videoer der.
Her kan du finde de andre bitter, jeg har smagt:

★ Gammel Dansk
★ Fernet Branca
★ Dr. Nielsen

Måske er det her også noget for dig?