Video

Kræsen & Bitter: Frk. Kræsen tester Arnbitter

Den sidste måned har jeg været babysitter. Min kærestes søster var mellem lejligheder i en periode, og jeg fik ansvaret for at passe alle hendes planter. Hun er lige så vild med grønne sager, som jeg er, så når de alle sammen var pakket op, fyldte de en hel vindueskarm.

Jeg er vild med at være plante-babysitter, men i går var jeg alligevel nødt til at sende hende en besked og spørge, hvornår hendes planter må flytte hjem igen. Jeg har nemlig selv plantet chili. Til min glæde har 22 små chiliplanter kigget op, og de skal snart plantes ud i 22 små potter, så man kan roligt sige, jeg trænger hele vindueskarmen selv.

Både M’s søster og jeg arbejde hjemmefra i går, så vi besluttede, at hun ville komme forbi og hente nogle af sine grønne venner i løbet af eftermiddagen. “Er du hjemme hele eftermiddagen, så jeg bare kan komme forbi?” spurgte hun i en sms.

Selvom jeg ville være hjemme hele eftermiddagen, følte jeg en trang til at sende hende et lidt længere svar. “Ja. Men skriv gerne inden du går, for jeg skal optage en bitter-video, og hvis du ringer på døren i samme sekund, som jeg drikker Arnbitter, og jeg derfor bliver nødt til at tage en shot mere for at få videoen i hus, tror jeg, jeg begynder at græde.” Hun kvitterede med tre smileys.

Som du kan se i videoen, var Arnbitter noget af en mundfuld – så det var nok meget godt, vi lige fik den “ikke ringe på døren når jeg filmer”-aftale i hus…

Se alle mine bitter-anmeldelser
Hvis du abonnerer på min YouTube-kanal, kan du se alle mine bitter-videoer der.
Her kan du finde de andre bitter, jeg har smagt:

★ Gammel Dansk
★ Fernet Branca
★ Dr. Nielsen
Aperol

Måske er det her også noget for dig?

 • Anne
  30. marts 2017 at 21:12

  Jeg er den største fan af Fernet Branca, den har du som bekendt allerede testet. Hvad med at teste 1-Enkelt? Det er også en dejlig bitter, og en af de nyere. Pøj-pøj med det herlige projekt.

  • Linn
   31. marts 2017 at 8:42

   1-Enkelt har jeg ikke prøvet, så den skal da helt sikkert på listen. Tak for tip! 🙂