Video

Dagens ‘rant’: Fine madtyper slår madkulturen ihjel!

Sidste uge faldt jeg over en artikel i Berlingske. I den kan man læse, at folk mellem 18-25 år bruger i gennemsnit 15 minutter på at lave mad hver dag. 15 minutter!

Jeg bruger for det meste en del mere end 15 minutter i køkkenet hver dag, men da jeg tænker tilbage på 22-årige Linn, er jeg egentlig ikke specielt overrasket. 15 minutter er faktiskt ret meget, når man tænker på alt muligt andet man har højere op på prioriteringslisten i starten af 20’erne. Der skal jo være godt med tid til at drikke øl, læse til eksamen, stene fjernsyn og passe diverse studiejobs.

Der er også den lille detaljer der hedder, at mad-Danmark ikke rigtigt gør sig umage, for at folk i starten af 20’erne skal lære at lave mad. Faktisk vil jeg sige, at det er omvendt. De fine madtyper slår madkulturen ihjel!

Der findes næsten ikke noget emne, der kan gøre mig lige så sur og klar til diskussion, som det her. Så da jeg læst artiklen i Berlingske færdig, havde jeg en hel bunke ting, jeg var nødt til at komme ud med. Foran videokameraet.

Er I enige? Er jeg skør? Jeg ville elske at høre, hvad du tænker!

Måske er det her også noget for dig?

 • Denise Amanda
  10. juli 2017 at 22:51

  Det kender jeg godt. Men jeg er enig med dit hovede så 😉
  Tusind tak! 🙂

 • Denise Amanda
  7. juli 2017 at 20:03

  Hejsa
  Jeg har ikke fulgt med så længe, og det er første gang jeg ser en af dine videoer. Du har jo så meget ret. Elsker din entusiasme. Haha 😀
  Jeg elsker at lave mad og har gjort det siden jeg var lille, men det er langt fra alle der synes det er fedt at stå i køkkenet i længere tid. Og nej så er det da ikke så mærkeligt at man vælger fastfood og andet nemt når man ikke kan følge med de fancy opskrifter hvor man alligevel ikke kender stærstedelen af ingredienserne. Jeg synes det er spændende at eksperimentere og forsøger mig med vegetar, pescetar og plantebaseret mad, som man også kan se på min blog som jeg netop har brugt for evigt på at få færdig. Men i virkeligheden ville det være genialt med nem og hurtig vegetar eller hvad det måtte være. Måske man skulle tænke mere i de baner hvor både unge og travle mennekser kan få gavn af lækker men hurtig og nem mad.
  Der er jo nok af de andre 😉
  Nå men måtte altså lige kommentere den fine video 🙂

  • Linn
   8. juli 2017 at 17:48

   Fedt at du er fundet hertil, og tak! Er glad for at du kan lide min video – og at du ikke synes, jeg er helt galt på den. Nogen gange kan man jo godt føle, man er meget oppe i sit eget hoved og tænker en masse, men det kan være svært at lige formulere det ordentlig. Så blev virkelig glad for din kommentar 🙂 Og fedt at du fået din blog færdig – den ser også virkelig fin ud!