Kager med frugt og bær

Opskrift: Rabarbertærte

Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarbertærte | Frk. Kræsen

Jeg bruger weekenden i Sverige, og i går aftes tryllede jeg frem den her kage til min mor og far. Sammen med en kop kaffe smager den af sommeraftener, en smule karamel og solskin i haven. Mums!

Andre opskrifter med rabarber:
Klassisk rabarbercrumble
Rabarberis
Syltetøj med rabarber
Bagte rabarber med creme og crunch
Mini-rabarbertærte med butterdej

Måske er det her også noget for dig?

 • Cecilie
  3. juni 2017 at 11:54

  Hej!
  Af en eller anden grund virker billederne i opskriften simpelthen ikke for mig. Jeg har prøvet flere gange med forskellige browsere uden held. Findes der en anden version af opskriften et eller andet sted? 🙂

  • Linn
   3. juni 2017 at 12:48

   Hej Cecilie. Jeg har haft lidt tekniske problemer med nogle indlæg de sidste par uger, men arbejder på at få alt til at køre ordentlig igen. Jeg har lige sørget for at billederne i det her indlæg virker igen – så jeg håber, du kan se dem? Men godt at du skrev! 🙂

 • Ole Suhr
  25. maj 2014 at 18:41

  God søndag aften frk. kræsen:-)

  Virkelig skøn rabarber tærte, den vil jeg afprøve.
  Har været på landet i weekenden og fået et bundt rabarber med hjem.

  Vi fik disse enormt lækre amerikanske glutenfri cupcakes:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/chokolade-cupcakes-uden-mel.html

  Tak for inspirationen, den får jeg meget af hos dig:-)
  Ole fra Team Hoffbeck Blog

 • dittedwwr
  25. maj 2014 at 9:54

  Kære Linn.
  Det er i sandhed den nemmeste rabarbertærte (og lækreste) 🙂

  Jeg er vild med din blog, dine opskrifter og billeder. Jeg kan lide at det er godt, men ikke nødvendigvis fine dinning alt sammen. Og så elsker jeg dine formuleringer. For en som er forelsket i det svenske sprog, men kun mestrer det på turistniveau, så bliver jeg så glad, når dine ordstillinger nogle gange minder om, hvor du har dine rødder <3

  /fru Winther

  • Linn
   26. maj 2014 at 16:10

   Tak for din kommentar, det glæder mig rigtigt meget at høre, du kan lide det her inde. Og at min underlige dansk til på købet kan være charmerende. Det er godt at vide, når man tit kommer galt afsted, som jeg gør 🙂