Opskrifter

5x lækker topping til vafler

Opskrift: Topping til vafler

Hvad sker der for at påsken og vaffeldagen ligger i samme uge i år? Det er simpelthen unfair. Jeg elsker at fejre alle slags spiselige højtider, og jeg tager det næsten en smule personligt, hvis de ligger oveni hinanden. Påskeæg og vafler på samme dag? Det ville jo være meget bedre, hvis jeg måtte fejre to dage forskellige uger!

Ja ja, sådan kan det gå. Og fejres, det skal det altså! Jeg har før delt min yndlingsopskrift på vafler, og da den stadigvæk er den bedste, jeg har prøvet, synes jeg ikke, jeg behøver dele en ny i dag. I stedet tænker jeg, jeg vil gå all in på topping. For kan vi ikke godt blive enige om, at det altså også er en vigtig del?

PS.
Jeg ved godt, de fleste butikker er lukket i dag, så hvis du ikke har alle ingredienser i skabene, kan det være, du kan fejre vaffeldagen en ekstra gang i morgen?

Opskrift: Hjemmelavet nutella

Hjemmelavet nutella

Mums og mums! Hjemmelavet nutella smager meget bedre, end den du kan købe færdig. Det tager ikke så lang tid at lave, så det er bare med at komme i gang! Du finder opskriften på hjemmelavet nutella her.

Opskrift: Hasselnøddeis

Hasselnøddesmør og hasselnøddeis

Det er lige så nemt at lave hasselnøddesmør, som det er at lave nutella. Smørret i sig selv er lækker topping på både pandekager og vafler. Har du lidt ekstra tid, kan du trylle det om til hasselnøddeis – og det smager altså bare godt! Du finder opskriften på hasselnøddesmør og hasselnøddeis her.

Opskrift: Mangosorbet

Mangosorbet

Jeg elsker mango, og jeg elsker sorbet, så det her kan næsten kun være et hit. Og så på vafler! Du finder opskriften på mangosorbet her.

Opskrift: Varm frugtsalat

Varm frugtsalat med hvid chokolade

Hvis du ikke har nogen ismaskine eller god blender derhjemme, er den her opskrift til dig. Alt du behøver er frugt, hvid chokolade og en ovn. Du finder opskriften på varm frugtsalat her.

Opskrift: Chokoladeis

Chokoladeis

Man behøver jo egentlig ikke nogle vafler for at spise chokoladeis, men kombinationen er seriøst lækker. Så det er bare med at gå i gang. Du finder opskriften på chokoladeis her.

Måske er det her også noget for dig?

 • mille severin arnfeldt
  30. april 2016 at 2:11

  Det er simpelthen så super lækkert at man altid kan finde en fantastisk dessert når man er rigtig lækkersulten og trænger til noget saftigt mens man også læser i den saftige Direktørens sekretærer… 1000 tak for det!!

  • Linn
   1. maj 2016 at 10:35

   Hvor er du sød. Det er jeg virkelig glad for at høre!