Dessert

Opskrift: Varm frugtsalat med hvid chokolade på grillen

Opskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. Kræsen Opskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. KræsenOpskrift: Varm frugtsalat med chokolade | Frk. Kræsen

Da vi grillede hotdogs i mandags, lavede vi også varm frugtsalat. Min mor og far har en gas-grill, og vi satte en jern-pande på grillen og lukkede låget – og så fik frugtsalaten stå der og pas sig selv når vi spiste.

I min verden er frugtsalat en af de desserter som man spiste i 90erne. Da jeg var ti år gammel synes jeg at frugtsalat og chokolademousse var det bedste der kunne ske efter maden. Men de seneste år tror jeg ikke at jeg spist frugtsalat en eneste gang. Derfor var det en meget velkommen dessert, og virkelig nem. Jeg tror jeg kommer lave den igen og igen og igen når jeg er hjemme og besøger min mor og far…

Du har brug for:
1 appelsin
1 blodappelsin
1 mango
1 banan
50 g hvid chokolade

Hak frugten og læg i en jerngryde eller ovnfast fad. Rev hvid chokolade øver. Hvis det er muligt, så sæt gryden på grillen og luk låget. Hvis det ikke er muligt, så sæt fadet i ovnen på lidt lavere værme. Lad stå til chokoladen er smeltet og frugterne er blevet bløde.

Server med vaniljeis og en god kop kaffe.

PS. Jeg kan forestille mig at man kan lave en lille omgang frugtsalat med hvid chokolade og pakke ind i sølvpapir og tage med når man skal grille på stranden (når det bliver varmt nok til det). Godt, ikke?

Måske er det her også noget for dig?

 • Camilla
  3. april 2013 at 9:46

  Jeg tror aldrig jeg har hørt om varm frugtsalat før, men det skal da helt sikkert prøves for nøj hvor ser det godt ud! 🙂
  – Camilla

  • Linn
   4. april 2013 at 5:58

   Jeg lover, det smager SÅ godt 🙂

 • Frida
  3. april 2013 at 8:28

  Mhm, jeg elsker også "abemad" eller frugtsalat, men er godt nok også længe siden! Jeg ville normalt altid sværge til råcreme, men har en stor svaghed for hvid chokolade, og kunne forestille mig det ville passe rigtig godt til de grillede frugter 🙂

  • Linn
   4. april 2013 at 5:57

   Åh, det lyder også lækkert med råcreme til. Der er så mange alternativer 🙂