Is

Opskrift: Chokoladeis med ekstra Bailey’s

Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen Opskrift: Chokoladeis med Baileys | Frk. Kræsen

Allerede da jeg lavede chokoladetryffel med Bailey’s i december, tænkte jeg, at chokoladeis med Bailey’s nok også er en god idé. At lave is mit i vinteren er til gengæld ikke en specielt god idé, så derfor har jeg ventet til sommeren startet. Nu er den officielt i gang og sidste weekend blev Bailey’s-isen til virkelighed.

Jeg fandt en grundopskrift på italiensk semifreddo i min yndlingsbog One more slice af Leila Lindholm, og lavede siden lidt om i den. Det blev en pæn omgang chokolade og så Bailey’s på det. I følge Leila Lindholm behøver man slet ikke en ismaskine for at lave den her type af is, men kan bare fryse det hele i en bakke. Men har du en ismaskine, tror jeg, det er en god idé. Uanset hvad smager det outstanding godt, og er vist nok den bedste is jeg lavet indtil videre…

Måske er det her også noget for dig?