Is

Opskrift: Hindbærsorbet

Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsorbet | Frk. Kræsen

Det kan godt være at vejrudsigten siger efterår, men jeg er ikke klar endnu. Jeg har flere typer af is, jeg gerne vil smage af, inden varm kakao-sæsongen starter, bær jeg vil lave crumble af og… Listen er lang! Men nu kan jeg i hvert fald sætte check for årets omgang hindbærsorbet, som blev lavet (og spist) for et par dage siden. Mums!

Andre opskrift med hindbær:
Scones med hindbær
Chiagrød med hindbær
Syltetøj med hindbær og ribs
Hindbærsnitte

Måske er det her også noget for dig?

 • Sarah
  4. februar 2015 at 9:20

  Kan den laves med frosne hindbær?

  • Linn
   4. februar 2015 at 10:57

   Det tror jeg nok, men hvis det var mig, ville jeg tage dem ud af fryseren i god tid inden, så at de når at tørre op af sig selv.

 • Nadja
  24. august 2014 at 11:46

  Jeg elsker dine opskrifter for dummies, Linn! De er så hyggelige! 🙂

  • Linn
   24. august 2014 at 12:39

   Dejligt at høre 🙂 Tak!

 • Trine
  24. august 2014 at 11:21

  Det ser rigtig lækkert ud 🙂 Kan sorbeten laves uden ismaskine, og i så fald, hvordan?

  • Linn
   24. august 2014 at 12:39

   Hmm… Jeg ville nok ikke vælge den her opskrift, hvis det skal være uden ismaskine. Jeg tror, du skal søge efter en version med banan i, for det synes jeg bliver meget mere creamy – også uden ismaskine 🙂

 • Jacob Larsen
  24. august 2014 at 8:23

  Hej Linn 🙂
  Sikke en lækker blog du har her, med mange lækre opskrifter! Stærkt.

  Sorberten er utrolig lækker. og nem. ud!

  Hav en god søndag.

  • Linn
   24. august 2014 at 9:36

   Tak! Det glæder mig at du kan lide universet herinde 🙂