Kager med frugt og bær

Opskrift: Hindbærsnitte

 

Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen Opskrift: Hindbærsnitte | Frk. Kræsen

I går brugte jeg hele min eftermiddag i Valby. Vi var, som jeg tidligere skrevet og fortalt, en omgang madbloggere der var gået sammen for at bage for de krigsramte børn i Palæstina.

Jeg havde tre sorters hjemmebag med – de her hindbærsnitte var en af dem. I slutningen af eventet kom en mor frem med sin datter, som gerne ville have en mere. “Hun har lige fortalt mig, at hun synes de er de bedste af alle kager her i dag” sagte pigens mor. Det er altså virkelig fin ros – for alle havde bagt så lækre ting. Vil du se flere billeder, kan du finde det på min Instagram.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anonym
  10. oktober 2014 at 13:50

  Blush, det var jo her min kommentar skulle være, hvor meget hindbær skal man bruge?

  • Linn
   11. oktober 2014 at 13:17

   Ahh, så giver det mere mening 🙂 Jeg brugte en normalpose frosne hindbær. Det var nok til hindbærsnittene og lidt som jeg brugte på havregrøden de to efterfølgende dage.

 • Hans
  1. september 2014 at 17:10

  Ja så bliver det vidst ikke meget nemmere at følge en opskrift. Og mon ikke jeg syntes de er lige så gode som pigens mor 🙂

  • Linn
   2. september 2014 at 7:41

   Det håber jeg at de fleste synes 🙂