Kager med frugt og bær

Opskrift: Scones med hindbær

Opskrift: Scones med hindbær

Klik her for hele opskriften

For to uger siden flyttede jeg. Jeg skiftede det mintfarvede køkken, hvor jeg har boet de sidste fire år, ud mod et andet køkken. Det nye køkken er ikke malet i en lige så pæn farve, men til gengæld bor M også der, og så er det egentlig fuldstændigt ligemeget, hvis køkkenet ikke er så flot.

Da M og jeg havde boet sammen i en uge, spurgte jeg, hvordan han synes, det gik. Overordnet virkede det til, det hele var godt, men der var en lille detalje, han ikke var helt tilfreds med. “Du har kun bagt en eneste kage, og den tog du med på arbejde, så jeg fik kun et enkelt styk” sagde han og prøvede at spille skuffet.

Hmm… Jeg kan godt se, det er skuffende. Så dagen efter bagte jeg de her scones, og så virkede det til, han var glad igen. Han spiste i hvert fald næsten alle sammen i løbet af to dage, så opskriften virker til at være godkend!

PS.
Synes du, de her scones lyder lækre, kan du sikkert også godt lide min opskrift på scones med jordbær og min opskrift på scones med banan og chokolade. Mums!

Opskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbærOpskrift: Scones med hindbær

Scones med hindbær

Serves: 9 scones
Cooking Time: 45 minutter

Ingredients

 • 3 dl mel
 • 2,5 dl mandelmel
 • 0,5 dl sukker
 • 0,5 tsk. salt
 • 1 nip vaniljepulver
 • 2 tsk. bagepulver
 • 75 g smør
 • 1 æg
 • 1,5 dl mandelmælk eller komælk
 • 2 dl frosne hindbær

Instructions

1

Bland mel, mandelmel, sukker, salt, bagepulver og vaniljepulver.

2

Bland smørret med dejen og smuldr det sammen med fingrene.

3

Pisk æg og mælk sammen.

4

Bland mælk-blandingen i resten af dejen. Pisk sammen.

5

Vend i hindbær.

6

Brug en ske og form 9 scones. De må gerne være lidt høje, de bliver mere flade i ovnen.

7

Bag i 20-25 minutter ved 200 grader.

Måske er det her også noget for dig?

 • Emilie // Valbylille
  14. februar 2016 at 21:44

  Mmm, jeg elsker scones. Jeg har endnu til gode at bage dem med bær i, men det må snart prøves. I går blev det en salt udgave med ost. Det er også godt.

  • Linn
   14. februar 2016 at 21:56

   Også mig – det passer næsten altid ind. Og så går det hurtigt! Mmm, det lyder lækkert! Jeg elsker ALT med ost på 🙂

 • Anna
  14. februar 2016 at 17:49

  Det var en meget sød kommentar fra M! Bruger tit din opskrift på scones med chokolade men vil prøve denne næste gang.

  • Linn
   14. februar 2016 at 21:55

   Jeg er heldig, der må bo med så sød en 🙂 Og hyggeligt at høre, du kan lide opskriften med chokolade. Den er jeg også stor fan af!