Annonce/ Søde tilbehør

Opskrift: Syltetøj med ribs og hindbær

Opskrift: Syltetøj med ribsOpskrift: Syltetøj med ribs | Frk. KræsenOpskrift: Syltetøj med ribs | Frk. KræsenOpskrift: Syltetøj med ribs | Frk. KræsenOpskrift: Syltetøj med ribsOpskrift: Syltetøj med ribs | Frk. Kræsen Opskrift: Syltetøj med ribs | Frk. Kræsen Opskrift: Syltetøj med ribs | Frk. Kræsen

Endelig er den her! Jeg taler selvfølgelig om bær-sæsonen – den tid på sommeren, hvor alt i mine forældrers have begynder at blive spiseligt.

Da jeg var hjemme sidste weekend, gik jeg på tur og tjekkede alle mine up-coming bær.
Stikkelsbærbusken er der næsten.
Nogen (der ikke var mig!) havde spist de første mini-jordbær.
Og der er noget på hindbærbusken, der starter at ligne hindbær, hvis man kigger meget tæt på.
Endelig!

Siden min yndlingssæson er så kort, går jeg altid all in på hjemmelavet syltetøj, marmelade og saftevand. Det er jo så nemt, og på den måde kan jeg nemlig nyde af alle gode og sommerlige smager lidt længere.

Mit store dilemma hvert år er ikke, hvad for noget syltetøj jeg skal gøre – men mere hvor jeg skal opbevare alle glas og flasker, når jeg er færdig. Heldigvis er det et luksusproblem, så jeg er gået i gang med de første glas. Den her omgang er med ribs og hindbær – en lækker og syrlig kombination.

Syltetøj med ribs og hindbær

Serves: 2 glass
Cooking Time: 15 minutter

Ingredients

Instructions

1

Rens og skyl ribs og hindbær.

2

Læg i en gryde sammen med Dansukker Syltesukker og vand. Bring i kog og lad simre i fem minutter. Rør forsigtigt rundt.

3

Fjern skummet på toppen af syltetøjet og hæld op på rene glas. Opbevar i køleskab.

Tak til Dansukker for samarbejdet. Du kan finde flere fif og opskrifter til hjemmelavet syltetøj i Dansukkers Sylteskole.

Måske er det her også noget for dig?