Video

VLOG | På hyldeblomstjagt hos en Instagram-ven i Rødovre

På hyldeblomstjagt | Frk. Kræsen

Sidste onsdag tog jeg på tur. Til Rødovre og Alice. Alice og jeg har nemlig skrevet lidt sammen på Instagram.

For et par uger siden postede jeg et billede med hyldeblomst på Instagram. Billedet forestillede min hyldeblomstis, som altid er et hit. Og så udnyttede jeg mulighed til at brokke mig en smule. For min mor havde lige informeret om, at der altså ville gå et par uger endnu, inden der var nogle blomster at plukke i min svenske skov. Og jeg ville jo helst af alt plukke hyldeblomst hurtigst muligt!

Da jeg luftede mine frustrationer på Instagram, kom Alice med en løsning i en kommentar. Hun skrev og fortalte, at jeg gerne måtte komme hjem i hendes have og plukke al den hyldeblomst, jeg ville. Hun skulle nemlig ikke bruge den selv. Jeg sagde selvfølgelig ja, og et par dage senere cyklede jeg afsted mod Rødovre.

Jeg har før skrevet om, at Instagram ikke altid er et specielt hyggeligt sted. At det handler for meget om greenies og usunde kommentarer om travle hverdage. Det synes jeg stadigvæk. Men når Instagram gør, at jeg kan bruge et par timer med at plukke hyldeblomst og drikke rabarbersaftevand i en have i Rødovre, må jeg indrømme, at det også kan nogle gode ting.

Jeg havde spurgt Alice, hvis jeg måtte have mit kamera med på hyldeblomsttur. Og det sagde hun heldigvis ja til, så nu ligger det hele dokumenteret på YouTube, hvis du vil se med. Og vil du også lave saftevand, kan du finde min opskrift på hyldeblomstsaft her.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?