Annonce/ Video

VLOG | 2 dage på tandemcykel på Hven (Annonce)

VLOG | To dages tur på Hven

For et par uger siden var jeg på Hven med Visit Sweden. Jeg spiste kardemommesnurrer, prøvede at finde øens bedste strand og testede ”glamping” for første gang. Da jeg kom hjem, samlede jeg alle mine yndlingssteder fra Hven i en stor guide, som jeg publicerede her på bloggen.

Men der kommer mere! For hvis I ikke allerede er overbevidst om at hive en weekend ud af kalenderen og tage på sommertur til Hven, har jeg også otte minutters solskinsvideo fra øen.

Jeg havde nemlig mit kamera med på turen, så imens vi cyklede rundt på vores tandemcykel og opdagede alle hyggelige steder, lavede jeg en lille film. (Det er for øvrigt endnu en god ting med at vælge en tandemcykel, når man skal leje cykel. Man kan multi-taske for vildt, når man sidder bag på. Man må jo alligevel ikke styre, og førstemand kan ikke se, hvis man ikke lægger kræfter i at trampe rundt.)

Vil du have alle mine anbefalinger, kan du finde min guide til Hven her. Der er flere billeder, adresser og links til alle steder. Vil du have endnu flere anbefalinger til Hven, kan du også klikke dig videre til Visit Swedens site.

Mere information?
Skal du fortsætte til andre dele af Skåne eller Sverige, har jeg flere andre guides, du også kan bruge.
Guide til Skåne
Guide til Malmø
Guide til Helsingborg
Guide til Småland
Guide til Kalmar og Västervik
Guide til Öland
Guide til Stockholm

Måske er det her også noget for dig?