Frk. Kræsens Favoritter/ Video

VLOG | Chili-opdatering, en fed poster og broccolisalat

VLOG | Chili-opdatering, en fed poster og broccolisalat | Frk. Kræsen

Jeg har brugt ret mange timer de sidste par uger udenfor. Spist pizza på ett tæppe i parken og drukket kaffe på baggården. Grillet med mine amerikanske studerende og cyklet København rundt. For den slags har man jo lyst til, når sommeren pludseligt kommer på besøg et par dage.

Imens jeg var travlt optaget af at nyde solskinnet udenfor, voksede sig mine små chiliplanter større i vinduet indenfor. Jeg gætter, de også var glade for de varme dage, for der er sket en hel del i krukkerne. Det, og to andre hyggelige ting, kan du se mere af i min nye YouTube-video.

Postern som jeg viser i videoen, har jeg købt i den her webshop. Og opskriften på broccolisalat, som jeg nævner, kan du finde her.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?