Tilbehør

Opskrift: Tomatsovs

Opskrift: Tomatsovs | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Mange gange når jeg laver pizza herhjemme bager jeg dejen selv. Men tomatsovsen er det ikke så tit jeg laver selv. Måske fordi det tager for lang tid? Jeg ved det ikke. Jeg har vist ikke nogen god undskyld… Men den anden dag besluttede jeg mig for at det var en “lave egen tomatsovs”-dag. Det var solskin, lørdag aften og jeg havde dejlige forårsplaner og sødt selskab.

Den her tomatsovs er til en stor pizza, og er lidt sød i smagen. Jeg synes næsten at den bliver endnu bedre hvis du blender soltørrede tomater og også rører ned – men hvis du ikke har det hjemme er det her en god standard-opskrift.

Opskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. KræsenOpskrift: Tomatsovs | Frk. Kræsen

Hjemmelavet tomatsovs

Serves: 1 stort glas

Ingredients

  • 15 cherrytomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • Salt
  • Peber

Instructions

1

Pres hvidløg i en gryde med smør. Steg i 2 minutter.

2

Hak tomaterne fint.

3

Rør ned tomaterne i gryden. Rør også ned honning.

4

Kog omkring 20 minutter. Tomaterne skal blive bløde.

5

Smag til med eddike, salt og peber.

Andre gode pizzaopskrifter:
Hjemmelavet pizzadej
Pizza med tomatsovs, aubergine og granatæble

Måske er det her også noget for dig?