Måltider

Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte

Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Det er søndag, og jeg synes, min uge har været fuld af fine ting.

★ I fredags havde jeg bagt så meget kage, at der var nok til både mit og M’s kontorfælleskab. Tror jeg scorede mange ekstra points der, og det er jo altid skønt! Hvem kan ikke lide lidt ekstra kage på en fredag?

★ I følge Duolingo-appen er jeg blevet 3% flydende i italiensk. Jeg tror, den har lidt for høje tanker om mig, men derfor blev jeg stadigvæk glad, da den fortalte mig det. Men det her tempo, burde jeg være klar til at flytte til Firenze om nogle år.

★ Fredagsøl på Depanneur. Har været forbi der to gange den her uge. Helt sikkert et af mine yndlingssteder på Nørrebro. Øllen er god (og billig), der er altid filterkaffe på kanden og stemningen er næsten altid på top.

★ Kaffe ved Søerne og gåtur i tynd jakke. Jeg elsker, at det var maks forår i går. (Er også ret glad for at de to små drenge, der kastede vandballoner fra tredje sal ned på fortorvet i min gade rammede ved siden af mig, så at samme gåtur ikke var nødt til at starte med tøjskifte. Jeg kiggede op på dem, efter at de næsten smidt den gule ballon i hovedet på mig, men de smilede så stort, at jeg ikke rigtigt kunne få mig selv til at være sur på dem.)

I dag bruger jeg dagen på at plante mine 22 små chiliplanter om, gøre rent og drikke kaffe. Nr. 1 og 3 er lidt sjovere end nr. 2, men det skal jo laves på et eller andet tidspunkt.

Dagens opskrift er en af mine yndlingspizzaer. Hvis du foretrækker den vegetarisk, kan du bare droppe skinken – den smager også skønt i den version (ja, jeg har selvfølgelig testet det også).


Andre opskrifter på pizza
Vegetarisk pizza med tre slags ost
Vegetarisk pizza med rosenkål og syltede rødløg
Vegetarisk pizza med squash og rucola
Hjemmebagt pizzadej

Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Pizza med aubergine, granatæble og mynte | Frk. Kræsen

Pizza med aubergine, granatæble og mynte

Serves: 1 stor pizza eller 2 små
Cooking Time: 1 time + forberedelse af pizzadej

Ingredients

 • 1 pizzadej
 • 1 dl tomatsovs
 • 0,5 frisk mozzarella
 • 1 aubergine
 • 4 skiver parmaskinke
 • 1 spsk. olivenolie
 • 1 tsk. salt
 • 1 spsk. tørret oregano
 • 0,5 granatæble
 • 5 kviste frisk mynte

Instructions

1

Forbered pizzadejen.

2

Rul pizzadejen ud og kom tomatsovs på.

3

Skær mozzarellaen i skiver. Fordel på pizzaen.

4

Skær auberginen i tynde skiver. Fordel på pizzaen.

5

Fordel parmaskinken på pizzaen.

6

Kom olivenolie, salt og oregano på pizzaen.

7

Bag i 6-8 minutter ved 250 grader.

8

Kom granatæblekerner og mynte på pizzaen, når den er færdigbagt.

Notes

Her kan du finde opskriften på min pizzadej. Var dog obs på at min opskrift giver 2 store eller 4 små pizzaer, så hvis du bruger den, skal mængden pizzadej halveres.

Måske er det her også noget for dig?

 • petrus
  17. april 2017 at 22:35

  Du er bare så yndig og sødmefuld!