Toplister

4 opskrifter med stikkelsbær

Opskrifter med stikkelsbær | Frk. Kræsen

Opskrifter med stikkelsbær | Frk. KræsenOpskrifter med stikkelsbær | Frk. Kræsen

Spise ting direkte fra haven“-sæsonen fortsætter. Jeg bruger nogle dage i mine forældres hus i Sverige, og her kan man finde alt muligt lækkert, der venter på at blive høstet. Som stikkelsbær!

Som I kan se på billedet, er alle stikkelsbær i haven måske ikke klare til at spises direkte fra busken endnu. Det var lidt, som at spille roulette, da jeg tog en smagsprøve. Nogle var lækre og søde. Nogle mindede mest om meget små citrusfrugter.

Selvom man måske ikke kan se det lige her, så er jeg vild med stikkelsbær. Helst i en form af kage sammen med en kop kaffe. Er du lige så glad for dem som mig, synes jeg, du skal teste en af mine opskrifter. Her kommer fire favoritter.

Opskrift: Mandelkage med stikkelsbær | Frk. Kræsen

Opskrift: Mandelkage med stikkelsbær
Den her mandelkage er en af mine yndlingsopskrifter. Jeg har både bagt den med stikkelsbær, rabarber og tranebær. Det er et lige stort hit hver gang!

Opskrift: Tærte med stikkelsbær | Frk. Kræsen

Opskrift: Tærte med stikkelsbær
Hvis du har lidt mere overskud, skal du teste at bage den her tærte med stikkelsbær. Den smager helt fantastisk og er lækker til en kop eftermiddagskaffe.

Opskrift: Stikkelsbærsyltetøj | Frk. Kræsen

Opskrift: Syltetøj med stikkelsbær
Man behøver ikke altid lave så store projekter i køkkenet. Nogle gange er et glas syltetøj nok, for at man skal få sommerfornemmelser.

Opskrift: Galette med stikkelsbær | Frk. Kræsen

Opskrift: Galette med stikkelsbær
Galette er måske ikke den nemmeste kage at bage, men jeg er vild med den alligevel, fordi den er så pæn. Perfekt regndags-aktivitet, hvis du spørger mig.

Måske er det her også noget for dig?