Frk. Kræsens Favoritter/ Video

Frk. Kræsens favoritter | Samsø, photo shoot og svensk julemad

Frk. Kræsens favoritter

Lige om lidt begynder min juleferie. Jeg har planer om at konsumere store mængder varm kakao foran pejsen, læse nogle af de bøger, jeg ikke har nået i gennem i efteråret, og at gå lange turer i skoven. Er jeg heldig, er der så meget solskin, at flere af de ting kan kombineres. For varm kakao ved bål i skoven er måske en af mine yndlingsting.

Inden juleferien går i gang, vil jeg dele en ny video med jer. I den har jeg samlet nogle af de bedste ting, der er sket den seneste måned. For den har været god.

Den startede med sommerhustur på Samsø sammen med to søde piger. Efter det var den fuld af jul i flere uger, inden jeg pyntede mit fotostudie i forårsfarver og blomster. Jeg skulle nemlig tage billeder til et forårsnummer af et magasin, og så måtte julen tage pause. Men så snart billederne var færdige (og motivet spist op – haps!), gik jeg all in på jul. Anneli og jeg inviterede nemlig nogle veninder på svensk julemiddag og lavede alle vores yndlingsting fra det svenske julekøkken.

Alle de ting fortæller jeg mere om i den her måneds favorit-video. Kig med her under – eller hop direkte in på min YouTube-kanal.

Jeg håber, du også har haft en måned fuld af fine ting? Hvis du har lyst, må du endelig gerne dele dine favoritter i en kommentar. Og hvis ikke, må du have den dejligste jul! <3

Måske er det her også noget for dig?