Toplister

5 opskrifter med rabarber

Opskrifter med rabarber

Jeg elsker foråret. Det bliver lysere, det bliver varmere, is-sæsonen starter, og man kan drikke rosé uden for fredag aften igen. Og som den madnørd jeg er, kan jeg ikke andet end at smile, når jeg kommer forbi grønthandleren. Gensynet med alle dejlige forårsting gør mig helt glad i låget!

En af de bedste smage, som foråret byder på, er rabarber. Jeg har været en tur i arkivet og fundet fem af mine bedste opskrifter med rabarber frem, så der er lidt at vælge mellem, når sæsonen nu endelig starter igen.

Opskrift: Rabarberis

Rabarberis

Jeg elsker hjemmelavet is, og den her med rabarber er ekstra god. Den bliver selvfølgelig bedst med en ismaskine, men den smager også godt, hvis du ikke har sådan en maskine i skabet derhjemme. Du finder opskriften på rabarberis her.

Opskrift: Bagte rabarber

Bagte rabarber med kardemommefløde

Det her er sådan en slags dessert, der går virkelig hurtigt at lave og som smager fantastisk. Rabarber passer sammen med mange ting, og en af dem er kardemomme. Du finder opskriften på bagte rabarber her.

Opskrift: Galette med rabarber

Galette med rabarber

Jeg indrømmer, den her kage er hverken den hurtigeste eller nemmeste, man kan lave hjemme i køkkenet. Men den er arbejdet værd og gør hver eneste kaffepause sødere. Du finder opskriften på galette med rabarber her.

Opskrift: Rabarbersaft

Rabarbersaft

Velkommen til mormor-land! Rabarbersaft er vist ret old school, men på en varm forårsdag er det lige det, der skal til. Og så smager det bare bedre, når man selv har lavet det, ikke? Du finder opskriften på rabarbersaft her.

Opskrift: Koldskålsis

Rabarberkompot

Noget af det nemmeste, man kan trylle frem med rabarber er rabarberkompot. Så klassisk, men så godt! I den her opskrift serverer jeg det sammen med en koldskålis, og hvis den kombination ikke smager forår og sommer, ved jeg ikke hvad der gør! Du finder opskriften på rabarberkompot her.

Måske er det her også noget for dig?

 • Melissa Dahlqvist
  26. april 2016 at 12:58

  Mina rabarber ska snart skördas. PERFEKT!

  • Linn
   26. april 2016 at 13:51

   Toppen! Du får berätta vad du gjorde med dom senare 🙂

 • Katrine
  24. april 2016 at 12:39

  Lækkert med inspiration ????
  Har lige fundet den sidste pose rabarber fra i sommers i fryseren!
  Hvor længe vil du tænke rabarber saften kan holde i køleskabet? ?

  • Linn
   24. april 2016 at 13:26

   Åh, hvor er det godt at have sådan nogle dejlige ting i fryseren 🙂 Min plejer at holde i omkring 10 dage. Men jeg deler altid op saften i flere små plastiskflasker, og så sætter jeg dem jeg ikke skal bruge i fryseren og tager frem en ad gangen. På den måde kan den holde en hel sommer.

   • Katrine
    24. april 2016 at 17:07

    Årh, lyder som en super god ide! Det må jeg hellere gøre, så er der til velkomst drink til senere i maj ?
    Tak for altid inspirerende opskrifter og indlæg ????