Vegetarisk/ Video

VIDEO | Vegetarisk brændende kærlighed

Vegetarisk brændende kærlighed | Frk. Kræsen

For et par dage siden lavede jeg to slags brændende kærlighed.

En helt klassisk version med løg og bacon, som lander på bloggen om en uge.
Og en vegetarisk brændende kærlighed, som jeg deler i dag.

Tilbage i februar delte jeg en video på YouTube, hvor jeg viste, hvordan jeg udvikler opskrifter, styler madbilleder og fotograferer. Den gang var opskrifterne og billederne til en af de virksomheder, jeg hjælper med den slags. Den video blev så fint modtaget, at jeg tænkt, at jeg skal lave endnu en behind the scene-video, hvor jeg viser, hvordan jeg tænker, når jeg madstyler og fotograferer.

Så imens jeg stod i køkkenet og havde gang i gryderne den her uge, filmede jeg hele processen. Fra madlavning til færdig ret og billeder i fotostudiet.

Den her gang er billederne til bloggen i stedet for en kunde, så processen ser selvfølgelig lidt anderledes ud. Men uanset om madbillederne skal ende i mine egne kanaler eller hos en kunde, arbejder jeg på samme måde med komposition, farver og madstyling, når jeg står bag kameraet. Og det (og en opskrift på vegetarisk brændende kærlighed) kan du få et lille indblik i her.

Vegetarisk brændende kærlighed

Serves: 2 personer
Cooking Time: 30 minutter

Ingredients

 • 500 g kartofler
 • 4 spsk. smør
 • 2 spsk. mælk
 • 1,5 tsk salt
 • 1 nip peber
 • 3 løg
 • 200 g champignoner
 • 3 kviste grønkål
 • 1 spsk. olie

Instructions

1

Del grønkålen i mindre stykker. Massere med olie og 1 nip salt.

2

Fordel grønkålen på en bageplade.

3

Bag i ovnen ved 125 grader i cirka 30 minutter. Rør rundt lidt efter 10 og 20 minutter. Er grønkålschipsene ikke sprøde efter 30 minutter, kan du give dem lidt mere tid i ovnen.

4

Kog kartoflerne. Mos de kogte kartofler.

5

Kom 2 spsk. smør og mælk i gryden. Bland sammen.

6

Smag kartoffelmosen til med salt og peber.

7

Rengør champignoner. Skær i kvarte eller skiver.

8

Skær løg i både eller mindre stykker.

9

Steg løg og champignoner i en pande med 2 spsk. smør.

10

Smag til med salt og peber.

11

Fordel kartoffelmoset på tallerkener. Top med løg, champignoner og grønkålschips.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?

 • Maria
  18. oktober 2018 at 19:00

  Super lækker opskrift – tak for det 🙂

  • Linn
   18. oktober 2018 at 21:19

   Dejligt at du kan lide den! 🙂