Frk. Kræsens Favoritter/ Video

VLOG | Opdatering fra vindueskarmen

Forspiring af krydderurter | Frk. Kræsen

Mine små planter, som jeg begyndte at forspire for et par uger siden, har allerede vokset sig så store, at det var blevet for lavt til loftet i deres små drivhuse. Chiliplanterne kunne simpelthen ikke blive større. Loftet var i vejen! Så inden jeg satte mig på toget for at holde påskepause i det svenske, sørgede jeg for at alle planterne fik et lidt større hjem.

Nu bor der to slags basilikum, tre slags chili, en lille persille og masser af ærteblomst i min vindueskarm. De virker alle sammen til at have det godt, så jeg håber, de også er glade, når jeg kommer hjem igen.

Har I kommet i gang med at forspire noget? Skal du plante chili, begynder du at få en smule travlt (det skal man helst forspire i februar eller marts). Skal du dyrke friske krydderurter, har du lidt mere tid at løbe med – dem kan du sagtens gå i gang med i april.

Nu går det ett par uger, inden der sker nye ting i mine små drivhuse. Men når der sker noget, lover jeg nye opdatering på min YouTube-kanal. Så vil du være sikker på at se det hele, synes jeg, du skal hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.

Måske er det her også noget for dig?