Frk. Kræsens Favoritter/ Video

Behind the scene | Sådan udvikler jeg opskrifter og fotograferer madbilleder

Så udvikler jeg opskrifter og tager madbilleder | Frk. Kræsen

For et par uger siden fik jeg en mail fra en af mine kunder. De spurgte, om jeg kunne lave seks opskrifter og seks billeder til dem. Jeg sendte et ja retur og spurgte også, om det ville være i orden, at jeg filmede hele processen? Det måtte jeg heldigvis. To af de spørgsmål, jeg får oftest, er nemlig, hvordan jeg udvikler opskrifter, og hvordan jeg skyder billeder. Og den slags spørgsmål er jo nok nemmest at svare på, hvis man kan vise det hele.

Det her er uden tvivl den længste (18 minutter!) og mest uredigerede video, der indtil videre landet på min YouTube-Kanal. For i min verden er både opskriftsudvikling og madfotografering fuld af ‘trial and errors’. Jeg er ikke altid sikker på, at mine idéer virker. Eller at billederne spiller. Og i den her video har jeg ladet kameraet køre videre, når jeg er i tvivl og har fejlet.

Vil du se flere af mine YouTube-videoer, kan du hoppe over på min YouTube-kanal. Abonnerer du på den, er du altid opdateret, når der kommer en ny video.

PS.
Det her indlæg er IKKE sponsoreret af Earth Control, men helt for egen regning. Bare så der ikke er nogen tvivl.

Måske er det her også noget for dig?

 • Liza
  6. marts 2018 at 11:32

  Det ligner altså verdens bedste arbejde, det der! Og hvor ser de salater lækre ud. Nu glæder jeg mig helt til frokost – og sommer

  • Linn
   6. marts 2018 at 17:53

   Jeg synes også, det er arbejde af den bedste slags 🙂 Og tak! Jeg glæder mig også maks til rigtig sommer og sommergrønt på tallerken.

 • Amalie Poulsen
  2. marts 2018 at 9:59

  Ja tak, mere af den slags. Så spændende at følge processen, når man som jeg selv er grafiker og mad-interesseret 🙂

  • Linn
   2. marts 2018 at 11:00

   Tak Amalie! Dejligt at høre, du kan lide den slags. Jeg lover, der kommer mere på samme tema så 🙂

 • Monica
  28. februar 2018 at 22:59

  Intressant blogginlägg och film!

  • Linn
   1. marts 2018 at 8:58

   Tack!

 • Ida
  28. februar 2018 at 16:36

  Virkelig spændende video! Som almindeligt menneske forestiller man sig nok ikke, hvor meget arbejde der ligger bag et enkelt madbillede. Så tak for at dele det med os – det var meget interessant.
  PS. Hvor og hvornår kommer opskrifterne? Den der broccoli med brunet smør….

  • Linn
   1. marts 2018 at 8:59

   Tak for en sød kommentar Ida. Og jeg mener, opskrifterne kommer findes i en folder, der hænger ved EarthControls produkter i butikerna fra april 🙂

 • Stine B
  28. februar 2018 at 10:26

  Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig – men jeg tager altså hatten af for din professionalisme i dette klip! Jeg havde aldrig spekuleret over al det arbejde du selv sidder med. Sejt og spændende at følge med i – Earth control har bare at være tilfredse 😉

  • Linn
   28. februar 2018 at 12:42

   Tak Stine! Jeg bliver simpelthen så glad for din kommentar – så bliver det ekstra sjov at dele den slags! 🙂