Juice og smoothies

Opskrift: Varm kakao med mandelmælk

Opskrift: Varm kakao med mandelmælk | Frk. Kræsen Opskrift: Varm kakao med mandelmælk | Frk. Kræsen Opskrift: Varm kakao med mandelmælk | Frk. Kræsen Opskrift: Varm kakao med mandelmælk | Frk. Kræsen

Første gang jeg serverede noget med mandelmælk, sagde en af dem som fik det serveret, at det ikke “smager som det plejer”. Det er rigtigt nok. Selvfølgelig smager mandelmælk ikke som almindelig mælk, og varm kakao lavet på mandelmælk, synes jeg slet ikke minder om almindelig varm kakao. Men. Det betyder jo ikke, at det ikke smager godt. Det smager bare anderledes og lidt mere cremet. Er man klar på den kombination, er det virkelig lækkert…

Andre veganske opskrifter:
Vegansk brownie
Veganske cookies
Chiagrød med hindbær
Chiagrød med mango og appelsin

Måske er det her også noget for dig?

 • Marian N. Larsen
  18. oktober 2014 at 6:30

  Hihi – jeg sidder og tænker; "det er typisk svensk at snige kardemomme i alt muuuligt". Men jeg får helt hjemve til Göteborg, selvom jeg ikke er den store kardemomme-fan. Men jeg synes det lyder vildt lækkert at lave varm kakao på mandelmælk – det skal prøves!

  • Linn
   18. oktober 2014 at 13:49

   Haha, er det svensk? Det har jeg aldrig tænkt over, men på mange måder har du jo ret – jeg har kardemomme i nærmest alt jeg laver. Hvis jeg kan. Og det kan jeg tit 🙂

 • Simone Jørgensen
  15. oktober 2014 at 9:27

  Mm, der er ikke noget bedre end en stor kop varm kakao på disse kolde efterårsdage! Jeg må simpelthen prøve din opskrift. Det lyder så lækker med kanel og kardemomme – rigtig smag af efterår/vinter. Også virkeligt dejligt at du bruger mandelmælk!

  • Linn
   15. oktober 2014 at 10:18

   Dejligt at høre, du kan lide opskriften. Jeg bruger mandelmælk til meget, så tænkte, det skulle være plads til det på bloggen også.

 • birkeholm.com
  15. oktober 2014 at 7:35

  Elsker opskrifter på pictogramniveau:-)

  • Linn
   15. oktober 2014 at 8:06

   🙂 Tak!

 • A + K = ♥
  14. oktober 2014 at 15:11

  Wauw, det lyder bare efterårsskønt – må klart prøve kakao med mandenmælk 😀 Tænker det må smage af flydende marcipanbrød – hvorfor har jeg ikke tænkt på det selv?

  – Anne

  • Linn
   14. oktober 2014 at 18:51

   Flydende marcipanbrød – jeg elsker den tanke! 🙂