Drinks

Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer

Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen Opskrift: Drink med gin, hyldeblomst og ginger beer | Frk. Kræsen

For en måned siden var jeg til gin-event på D’Angleterre i København. Det var Tanqueray Ten der inviterede, for at vi skulle få lov at smage deres gin. Alt i alt fik vi tre (lækre) retter, som alle sammen var matchet med forskellige cocktails med gin. Jeg må indrømme, det var lidt af en eye-opener. Selvom jeg godt kan lide tanken om at være hende den kreative, også når det skal shakes cocktails, er det sjældent jeg tryller frem andet end forskellige versioner af gin og tonic. Men der er jo masser mere man kan.

Jeg fik en flaske med hjem at eksperimentere med, og da jeg fandt den her opskrift på gin, hyldeblomst og ginger beer på Marians blog et par dage efter, var det jo oplagt at starte der. Så her er den, Marians sommerdrink med gin. Perfekt på en torsdag eftermiddag. Eller fredag eftermiddag. Eller… ja, når du nu har lyst. Skål!

Andre lækre opskrifter på drinks:
3x muscow mule
3x lemonade (alkoholfri)
Gin tonic med jordbær

Måske er det her også noget for dig?

 • Marian N. Larsen
  30. juni 2014 at 5:54

  Hvor er du sød, Linn. Jeg håber, at du er lige så vild med drinken som jeg er? SKÅL! (på en mandag)

  • Linn
   30. juni 2014 at 10:02

   Jeg er helt sikkert vild med den – synes den smagte fremragende og dejligt af sommer 🙂 God mandag!