Drinks

Opskrift: Gin tonic med basilikum

 

Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen Opskrift: Gin tonic med basilikum | Frk. Kræsen

Sidste weekend var M og jeg ude og spiste på Pluto. Det var min forsinkede fødselsdagsgave til ham, og inden vi startede på de 12(!) retter, som deres menu består af, fik vi hver sin drink. Jeg er vild med gin tonic, så når jeg fandt en anderledes version af den på deres menukort, behøvede jeg ikke tænke længere.

Min drink var så god, at jeg tænkte, jeg ville prøve at lave det selv. Det her er resultatet.

(Opskriften er til 1 glas.)

Måske er det her også noget for dig?