Is

Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær

Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Det kan godt være, at Middelhavstemperaturen er faldet en smule i den her uge. Men der er stadigvæk godt nok vejr til, at is er en god idé hver eneste dag. Jeg har lavet ispinde med oreo-kiks og hindbær, som ligger i fryseren og venter på at blive spist.

Udover lækker is har den her uge været fuld af andre fine ting. Her er nogle af dem.

★ Jeg har været på tur i Sverige. Da jeg kom hjem sagde min mor, at det ville være godt, hvis jeg kunne lave noget med rabarber. Hendes rabarber i haven var nemlig blevet en smule stor. Jeg gik ud for at kigge og fandt en rabarber, der nærmest havde overtaget halve haven. Den var en meter bred og en meter høj. Jeg startede med at bage en enkel rabarbercrumble, men jeg tror, der ville have været nok til mindst 15 kager.

★ VM har startet. M har givet udtryk for, at han gerne vil se majoriteten af alle kamper. Jeg er måske ikke lige så stort fan, men jeg prøver virkelig. Så jeg har lavet en drømmehold på nettet og er med i samme liga som han og hans venner. Jeg ligger klart sidst, men indtil videre har jeg råbt mere end M, da mine spillere i Portugal-Spanien og Argentina-Island ikke scorede lige så mange points, som jeg havde håbet på. Så engageret har jeg aldrig været i fodbold før.

★ Jeg har drukket masser af hyldeblomstsaftevand den her uge. Efter at jeg var ude og plukkede hyldeblomst i sidste uge, har jeg lavet 14(!) flasker saft. Så nu har jeg rigeligt!

Jeg håber, I har haft en lige så god sommeruge?

Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen Opskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. KræsenOpskrift: Ispinde med oreo og hindbær | Frk. Kræsen

Ispinde med oreo og hindbær

Serves: 4-6 ispinde
Cooking Time: 30 minutter + 1 døgn i fryseren

Ingredients

 • 2 æggeblommer
 • 0,4 dl sukker
 • 1 nip vaniljepulver
 • 1 dl græsk yoghurt
 • 1,5 dl piskefløde
 • 8 oreos
 • 15 hindbær

Instructions

1

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljepulver sammen.

2

Pisk fløden i en egen skål.

3

Vend yoghurt og den piskede fløde i.

4

Knus kiksene.

5

Mos forsigtigt hindbærrene en smule med en gaffel.

6

Hæld ismasse, hindbær og kiks i formerne lid ad gangen.

7

Afslut med et lag ismasse. Kom pinde i.

8

Sæt i fryseren til næste dag.

9

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljepulver sammen.

10

Pisk fløden i en egen skål.

11

Vend yoghurt og den piskede fløde i.

12

Knus kiksene.

13

Mos forsigtigt hindbærrene en smule med en gaffel.

14

Hæld ismasse, hindbær og kiks i formerne lid ad gangen.

15

Afslut med et lag ismasse. Kom pinde i.

16

Sæt i fryseren til næste dag.

Måske er det her også noget for dig?

 • Marina
  19. juni 2018 at 10:45

  NØJ hvor ser de gode ud. Jeg tror simpelthen at du må være verdensmester i ispinde. Jeg vil straks pinne til mit Sankt Hans tema.

  De der baghave rabarber skal du da lave rabarberlimonade af. Når stænglerne først er så store er de nemlig bedst til saft synes jeg. Jeg har aldrig været vild med rabarbersaft men i år har jeg lavet en opskrift på rabarberlemonade og det er simpelthen det helt store hit i vores familie. Meget mere friskt og lækkert. Opskriften kommer forhåbentligt på bloggen idag (efter fjerde test).

  Og så vil jeg også bare lige fortælle at jeg i går var i boghandlen for at købe den af dine bøger som min datter ikke har. Den var selvfølgelig ikke hjemme (og hellere ikke den nye med alle opskrifterne) men pigen i boghandlen blev så glad da jeg spurgte efter den. Som hun sagde: “Hun laver bare den bedste mad og tager så smukke billeder”! Det er velfortjent ros synes jeg!

  • Linn
   20. juni 2018 at 8:20

   Hvilken god idé med rabarberlimonade! Jeg synes også rabarbersaft nogen gang kan være på grænsen for sødt, så en lemonade-version lyder som en god idé. Det må jeg prøve 🙂

   Og hvilken fin lille fortælling fra boghandlen. Den bliver jeg virkelig glad for at læse – så tak for at du deler! <3