Måltider/ Video

Opskrift: 2x quesadillas

Opskrift: 2 slags forskellige quesadillas | Frk. Kræsen

Klik her for hele opskriften

Der er nogle gange, hvor ingenting helt bliver, som man har tænkt. Sådan en aften havde jeg for et par uger siden. Klokken 19 skulle jeg mødes med mine amerikanske udvekslingsstuderende midt inde i København, og klokken 18 gik det op for både M og jeg, at der ikke var nogen af os, der overhoved havde overvejet, at vi burde lave aftensmad.

Og hvad gør man så, når man ved, at man skal hoppe på cykelen om 40 minutter og skal spendere to timer foran 30 amerikanere? Man springer i hvert fald ikke aftensmaden over.

M og jeg er ikke den slags, der har fryseren fuld af rester eller køkkenskabet fuldt af rugbrød. Så de to nemmeste alternativer var ude af billedet. Og selvom vores supermarked er lige om hjørnet, synes jeg også, det ville tage for lang tid.

Løsningen blev de her quesadillas. Jeg havde optaget videoen i det her indlæg dagen inden, så vi havde stadigvæk de fleste ingredienser i køleskabet. Jeg synes egentlig, det var ret perfekt, for hvis du kigger med i videoen, kan du høre mig prale med, hvor hurtig en ret quesadillas er. Og det er jo nemt at sige, når man står foran et videokamera med al tid i verden. Men passer det så også, når man har virkelig travlt?

Hvis du er nysgerrig på hvordan det gik, kan jeg fortælle, at jeg stod klar hjemme hos mine studerende 18.59. Så når jeg siger, at det her er en perfekt ret, når det skal gå lidt stærkt, har jeg testet det selv. Og det virker.

 

2 slags quesadillas med fyld

Serves: 2 personer
Cooking Time: 20 minutter

Ingredients

 • Quesadillas med parmaskinke
 • 4 tortillabrød (her er min opskrift på tortillabrød)
 • 1/2 pakke flødeost
 • 1 lille glas pesto (her er min opskrift på pesto)
 • 4 håndfulde spinat
 • 4 skiver parmaskinke
 • 1 tomat
 • 1 spsk. olie

 • Quesadillas med vegetarisk fyld
 • 4 tortillabrød
 • 1/2 pakke flødeost
 • 1 avocado
 • 4 håndfulde spinat
 • 1 glas artiskok
 • 1/2 glas soltørrede tomater
 • 2 kviste basilikum
 • 1 spsk. olie

Instructions

1

Quesadillas med seranoskinke: Smør brødet med flødeost. Smør med pesto. Fordel spinat på halvdelen af brødet. Fordel skinke på halvdelen af brødet. Skær tomaten i skiver og fordel på halvdelen af brødet. Fold brødet sammen i en halvcirkel. Varm en pande med olie. Steg brødet gyldent på begge sider. Skær i trekanter og server med f. eks. tomatsalsa eller hummus.

2

Quesadillas med vegetarisk fyld: Smør brødet med flødeost. Skær avocado i mindre stykker. Fordel spinat, avocado, artiskok, soltørrede tomater og basilikum på halvdelen af brødet. Fold brødet sammen i en halvcirkel. Varm en pande med olie. Steg brødet gyldent på begge sider. Skær i trekanter og server med f. eks. tomatsalsa eller hummus.

4 andre retter, der går hurtigt at lave
Pasta med squash og citron
Salat med kikærter, æble og lynstegt oksekød
Pasta med persille og oliven
Pasta med cherrytomater og basilikum

Måske er det her også noget for dig?

 • Pia
  5. oktober 2017 at 10:17

  Jeg lavede disse quesadillas for et par uger siden og mine unger elsker dem! Normalt er tortillas lidt kedelige, især dem man køber, men det, at de lige kommer på panden, gør dem sprøde og lækre. Så en kæmpe tak, du har nu en stor stjerne hjemme hos os (og vi har forøvrigt altid hjemmelavet pesto i mindre portioner i fryseren, så det var netop et nemt måltid)

  • Linn
   5. oktober 2017 at 10:18

   Åh, hvor dejlig en kommentar at læse. Det er fedt at høre, det var en succes, og jeg et for øvrigt helt enig. Tortillabrød er lidt kedelige, hvis man ikke laver noget ekstra med dem! 🙂