Grød

Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt

Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen Opskrift: Grød med ingefær og passionsfrugt | Frk. Kræsen

Har jeg fortalt jer, at jeg spiser grød til morgenmad hver morgen? Som i 365 dage om året? Jeg har prøvet andre ting, men ender altid med grød igen. Brød er kedelig, pandekager og æg helt forkert og yoghurt for koldt. Jeg ved godt, det er forudsigeligt. Og kedeligt. Men det er okay, for jeg kan være uforudsigelig og sjov andre gange.

Selvom grøden tit er den samme, skifter jeg min topping ud. Om sommeren smager den af bær og solskin, om vinteren af appelsiner og nogle gange kardemomme. Det her er min nye yndlingstopping, med passionsfrugt og pistagenødder.

Hvad topper du din grød med?

Andre gode opskrifter på grød:
Chiagrød med hindbær
Chiagrød med mango
Bagt grød med hindbær
Havregrød med bagte rabarber og mandler

Måske er det her også noget for dig?

 • nanna michelsen
  22. april 2014 at 12:47

  laver tit grød med mos banan, skåren æble ovenpå og mos hindbær på til alle sidst 🙂

  • Linn
   24. april 2014 at 10:22

   Lyder også som en god kombi 🙂

 • Ole Suhr
  20. april 2014 at 16:28

  Dejlig grød du har der og sund for maven.

  prøv også med: havregryn, hørfrø, nødder, tranebær, ingefær og når grøden er færdig så hæld lidt Udos Oil Blend over og drys med økologisk rørsukker og lidt kanel. MUMS:-)

  God påske.
  Ole

  • Linn
   20. april 2014 at 19:24

   Det lyder som en spændende kombination, det skal jeg huske.

 • A + K = ♥
  20. april 2014 at 10:26

  Jeg spiser også grød hver morgen, kold som varm – havre, chai, quoina – jeg er frisk 😀 Ser bare godt ud.

  – Anne

  • Linn
   20. april 2014 at 19:24

   Det er også godt. Og okay sundt 🙂

 • baermonster
  20. april 2014 at 9:45

  Mums, det ser lækkert ud med passionsfrugt.
  Jeg spiser selv en del forskelligt til morgenmad, men ofte noget, der inkluderer en slags gryn. Det kan være overnight oats med gryn og chiafrø, havregryn med mælk og banan, A38 eller skyr med hjemmelavet müsli, bananpandekager (som dog ikke indeholder gryn) eller fx grød lavet på havregryn og ruggryn med en topping af fx:
  – Skyr, kokosmel og banan
  – Æble og peanutbutter
  – Pære og lidt agavesirup
  Eller noget helt fjerde. 🙂
  Grød er en dejlig ting, omend jeg er størst fan af det, når det er lidt køligt.

  • Linn
   20. april 2014 at 19:23

   Det lyder som nogle virkelig lækre kombinationer! Jeg har ikke prøvet æble og peanutbutter sammen før, men kunne godt tænke mig at det smager godt.