Grød

Opskrift: Chiagrød med mandelmælk

Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen Opskrift: Chiagrød med mandelmælk og granatæble | Frk. Kræsen

Første gang jeg hørte om chiafrø, tænkte jeg, at det lyd alt for sundt for at også smage godt. Men jeg købte selvfølgelig en omgang for at se, hvad det var. Og så gik jeg ellers i gang, med alle mulige smagskombinationer. For at være helt ærlig: De fleste smagte ret dårligt. For hver god kombination jeg fundet, har jeg smagt mig i gennem fem dårlige – og det tog virkelig lang tid for mig at forstå, hvorfor nogle er så vilde med det.

Men nu! Nu har jeg fundet ud af det. Den her version med mandelmælk, vanilje og kardemomme (og masser med topping!), er en af de bedste smager jeg smagt – så den laver jeg på repeat for tiden. Godt OG sundt.

Andre opskrifter på chiagrød:
Chiagrød med mango og appelsin
Chiagrød med hindbær
Chiagrød med chokolade
Chiagrød med koldskål

Måske er det her også noget for dig?

 • Cathrine Brandt
  20. oktober 2014 at 9:10

  Jeg er også vild med chiagrød. Jeg laver min på skyr, og så tilsætter jeg dadler, mandelsmør og vanilje. Det er lækkert 🙂

  • Linn
   20. oktober 2014 at 11:50

   Nice – det lyder altså også, som en lækker opskrift!

 • birkeholm.com
  19. oktober 2014 at 6:37

  Altså, de der granatæblekerner er da et helvede at få skrabet ud af frugten eller er det bare mig, som ikke har luret tricket endnu?

  • Linn
   19. oktober 2014 at 10:17

   Jeg plejer at skære den i mindre dele og lægge den i en skål med vand. Og så deler jeg den og sorterer kernerne ud der. På den måde bliver der ikke rød saft over det hele, og det hvide flyder og kernerne synker.

  • Astrid
   19. oktober 2014 at 12:09

   Det er også en god idé "at rulle" granatæblet inden man gør noget – sådan ligesom for at løsne dem. Så er de lettere at skrabe ud.

  • Linn
   19. oktober 2014 at 15:07

   Uhh, det vidste jeg ikke. Det skal jeg prøve! 🙂

  • Sofie Clausen
   22. november 2016 at 20:09

   Jeg tænkte det samme, indtil jeg fik vist hvordan man ligesom kan banke med bagsiden af en ske eller lign. på bagsiden af det halverede æble. Så falder de selv ud – der skal bankes lidt hårdt

   • Linn
    24. november 2016 at 11:03

    Smart fif! 🙂