Tilbehør

Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder

Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder

Braun Blender Battle er over. Jeg har lavet fem retter med en blender – og fem retter med rødbeder. Jeg har faktisk ikke lavet så meget blendet mad tidligere (måske fordi at vores lejlighed på Nørrebro kun har indholdt en blender tidligere, som var både langsom og karry-gul), men nu er jeg altså lidt hooked. Alt bliver jo så meget nemmere når man ikke skal hakke det, synes I ikke? Jeg tror i hvert fald at der kommer både en og to retter mere de kommende uger med blendet indhold.

Braun Blender Battle var ikke kun fem opskrifter med rødbeder og blendet mad, men også en konkurrence. Som den evige optimist jeg hårdt arbejder på at være, kan jeg meddele at jeg kom på en stærk anden plads (så pyt med at vi kun var to deltagere). De søde pigerne fra Twin-Food vandt, og det undrer mig ikke et sekund med tanke på hvor lækre retter de lavet i løbet at de sidste par uger. Jeg har faktisk stemt på dem i to af de fem retter selv.

Apropos blendet mad – den anden dag lavede jeg en lidt alternativ grøn pesto til en madklub jeg holdt. Jeg havde en omgang persille og en omgang basilikum hjemme, og tænkte at det sikkert kunne blive til en god kombination. Jeg har hørt af flere at de plejer at lave pesto med persille og valnødder, så jeg blandede det hele og krydsede fingrer. Det havde jeg ikke behøvet gøre (eller måske var det lige fordi at jeg gjorde det?), fordi det smagte virkelig godt.

Madklubben byd også på spinattærte og to lækre salater – og jeg havde store planer på at i hvert fald to af retterne skulle ende som blogindlæg. Men da jeg kom hjem fra arbejde klokken halv seks i går aftes, kiggede på uret og blev klar over at jeg havde halv anden time til at lave en færdig middag, støvsuge OG bage en kage var jeg desværre nødt til at opgive mine blogindlæg, og i stedet fokusere på at nå det hele.

Da de første gæster kom klokken syv, stod jeg stadigvæk i lyserøde sutsko, med et forklæde med grønne blomster og en halv kagedej i hænderne. Men jeg gætter at jeg måske ikke er den eneste som er en tidsoptimist i køkkenet..?

Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder Opskrift: Pesto med basilikum, persille og valnødder

Andre opskrifter med pesto:
Pesto med persille og solsikkekerner
Kartofler med dildpesto
Pesto med rucola og citron

Måske er det her også noget for dig?