Tilbehør

Opskrift: Rødbedepesto

Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen

Har du smagt rødbedepesto? Hvis ikke, synes jeg at du skal gøre det med det vuns (jeg har lige lært mig at “omedelbart bums” på dansk hedder “med det vuns” og bruger mit nye ord så tit jeg kan). Rødbedepesto er lækkert. Da jeg fik det serveret første gang var jeg en anelse skeptisk, men jeg lover, det kan altså noget. Specielt sammen med ristet rugbrød. Derfor synes jeg også at det var et oplagt valg at lave i Braun Blender Battle, når vi fik i opgave at lave en pesto. Har du forresten været inde og kigget på alle Twin-Foods og mine opskrifter, og fået stemt? Der er altså nogle lækre retter, vil jeg love.

Håber ellers at det går godt med jer. Jeg synes at jeg har en lidt travl uge. På tirsdag skal jeg indspille næste radioprogram i studiet ved Den2Radio, så den her uge gælder det at få alt materiale færdigt, som jeg vist også fik fortalt jer i går. I mandags var jeg forbi slagteren på Guldbergsgade og lavede et interview om pølse, som jo er emnet for næste program. Jeg synes simpelthen at det er så spændende at nørde på dybden i forskellige emner, og pølse har vist sig være et lige så spændende emne som kaffe og brød var. Jan, som står bag slagteren på Guldbergsgade fortalte blandt andet om hvordan man laver egen pølse, og nu overvejer jeg om det skal blive mit næste projekt – selvom det godt nok lyd ret kompliceret. Er det nogen af jer læsere der har prøvet det måske?

Opskrift: Rødbedepesto | Frk. KræsenOpskrift: Rødbedepesto | Frk. KræsenOpskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen Opskrift: Rødbedepesto | Frk. Kræsen

Rødbedepesto

Serves: 1 glas
Cooking Time: 30 minutter

Ingredients

 • 250 g rødbeder
 • 3 spsk. mandler
 • 2 spsk. reven parmesan
 • 2 spsk. balsamico
 • 1 fed hvidløg
 • Salt
 • Peber

Instructions

1

Skræl og kog rødbederne til de er tilpas bløde.

2

Skær de kogte rødbeder i mindre stykker. Læg i en blender.

3

Rist mandlerne i en pande. Kom i blenderen.

4

Riv parmesanosten og kom i blenderen.

5

Skal hvidløget. Pres i blenderen.

6

Blend.

7

Kom balsamico og olie i.

8

Smag til med salt og peber.

Indlægget er lavet i samarbejde med Braun og Aller Media og er sponsoreret.

Det er en del af konkurrencen BlenderBattle, hvor jeg dyster mod pigerne fra bloggen Twin-Food om at være mest kreativ med en blender. Du kan finde alle opskrifter og mere information om konkurrencen HER. Kan du lide indlægget, må du også meget gerne stemme på mig i konkurrencen.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anonym
  1. september 2013 at 8:17

  Hvor længe kan det holde sig ?

  • Linn
   1. september 2013 at 10:46

   Min holdt sig god omkring 5 dage i køleskab.

 • Anna-Nathalie
  14. marts 2013 at 14:25

  Det ser da spændende ud! Vil prøve det 🙂
  Det bliver ikke for sødt med brødet? Fuck it, jeg må smage 😀

  • Linn
   14. marts 2013 at 15:01

   Jeg synes absolut ikke at det bliver for sødt med brødet – men jeg synes ikke at rugbrød er et specielt sødt brød i forvejen. Men det virker sikkert godt med mange andre typer af brød også.

 • Sine
  14. marts 2013 at 10:32

  Mums det lyder lækkert… Rigtig god guide,der er til at forstå.. det skal udnyttes:)

  • Linn
   14. marts 2013 at 12:18

   Dejligt at høre at guiden er til at forstå 🙂

 • tichtach
  14. marts 2013 at 9:45

  Smukke, smukke billeder. Det synes jeg, at du skulle have at vide. Lige med det vuns!

  Kh
  tina

  • Linn
   14. marts 2013 at 12:17

   Hvor er du sød. TAK, det glæder mig at høre at du kan lide dem.

 • Anonym
  14. marts 2013 at 6:57

  Ej, det ser lækkert ud og jeg elsker rødbede, så det vil jeg snarest prøve!
  Og så er rødbederne lige blevet til kartofler på billede 3 (:

  • Linn
   14. marts 2013 at 7:57

   Hahaha… Den er da helt gal 🙂 Tak for at du gjorde mig opmærksom på det – det må jeg lige ordne når jeg har mulighed.