Toplister

3 opskrifter med ribs

3 opskrifter med ribs | Frk. Kræsen

En af de ting jeg virkelig gerne ville have, da jeg var lille, var en egen ribs-busk i haven. Min forældres venner havde en, og jeg kan huske, at jeg altid glædede mig til at besøge dem. Det var årets eneste mulighed at spise ribs direkte fra haven, og jeg brugte næsten al tid, vi besøgte dem, på at stå ude ved den busk og spise ribs.

Jeg synes stadigvæk at ribs direkte fra busken smager lækkert, men for det meste bruger jeg dem i køkkenet. Her er tre af de opskrifter, jeg helst bruger.

Opskrift: Crumble med ribs og hvid chokolade | Frk. Kræsen

Opskrift: Crumble med ribs og hvid chokolade
Den her crumble tager næsten ingen tid at smide sammen, og smager helt fantastisk. Når ribs-sæsonen går i gang, står den altid højest op på min “at bage“-liste.

Opskrift: Syltetøj med ribs og hindbær | Frk. Kræsen

Opskrift: Syltetøj med ribs og hindbær
Jeg kan bedst lide lidt syrligt syltetøj, så derfor er ribs en af mine yndlingsingredienser i den slags. Den her sammen med hindbær passer perfekt på pandekager.

Opskrift: Is med ribs | Frk. Kræsen

Opskrift: Is med ribs
For et par uger siden var nogle af mine venner på besøg for at spise vafler. Jeg serverede vaflerne sammen med flere forskellige slags is, men der var ingen tvivl om, at den her med ribs var mest populær.

Måske er det her også noget for dig?