Frk. Kræsens Favoritter/ Video

VLOG | Grønne fingre og tid til forspiring ✿

Frk. Kræsens planteskole

Skal du dyrke chili i vindueskarmen i år, skal du i gang nu. Det opdagede jeg, da en af mine svenske yndlingsblogs delte sine små planteprojekter i weekenden. “I husker vel, I skal i gang nu?” spurgte hun på bloggen. Det havde jeg bestemt ikke husket, så pludseligt fik jeg lidt travlt.

Så jeg tog en tur på vores loftrum og fandt mine mini-drivhuse frem, cyklede til Tiger og købte frø, inden jeg fortsatte videre til næste butik for et par ekstra frøposer der. Og så var det bare at komme i gang, så jeg kan fylde vindueskarmen med friske krydderurter og chili hele sommeren.

Jeg tror, jeg har dyrket krydderurter, chili og tomat i mine vinduer i snart 10 år. Mine små kollegieværelser var altid fyldt op, og nu hvor jeg har en hel lejlighed er der jo masser af potentiale!

Jeg tænker, der sikkert er flere, der kan lide tanken om at kunne plukke frisk basilikum i sit vindue – så i år besluttede jeg mig for at filme min grønne process. Jeg er næppe nogen ekspert, men det er virkelig nemt, så det behøver man slet ikke være!

Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal. Du kan også følge med på Instagram, hvor jeg deler grønne øjeblikke, når det sker noget nyt i mine små drivhuse i vinduet.

Måske er det her også noget for dig?

 • Laura
  9. marts 2018 at 15:21

  Ej, hvor hyggeligt! Og hvor er det skønt med din frø-emojis! 🙂
  Jeg håber, du laver flere videoer af planteprocessen, når de skal flytte hjemmefra!

  • Linn
   10. marts 2018 at 11:58

   Haha – jeg følte, de emojis passede godt ind 🙂 Og jeg lover, der kommer flere videoer!