Frk. Kræsens Favoritter

Frk. Kræsens favoritter i maj!

Min maj har været fuld af kogebog-produktion, kaffe og vin på tagterrassen i mit kontorfælleskab og gode oplevelser. Her er nogle af de bedste øjeblikke, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer. En lille behind the scene.

Frk. Kræsens favoritter i maj
Litteratur og øl
Jeg er med i noget, vi kalder Eksilsvenskernes litteraturselskab. Vi ses til bogklub en gang i måneden. Vi læser selvfølgelig bogen, vi aftalt, men mest ses vi for at snakke svensk og drikke øl et par timer. Sidste gang mødtes vi på den økologiske ølbar Kølsters Tolv Haner på Nørrebro, som jeg er virkelig vild med. Det er månedens Københavner-anbefaling!

Frk. Kræsens favoritter i maj

Kogebog-design på kontoret
Marts og april brugte jeg rigtigt meget tid bag kameraet med at tage billeder til min og Jacobs kommende kogebog Mad for begyndere, hvor jeg taget alle billeder. Jeg er også grafisk designer på bogen, så jeg har brugt det meste af maj måned ved computeren i mit dejlige kontorfælleskab med at lave design. Det tager tid, men er heldigvis en af de sjoveste opgaver, jeg lavet!

50 gode steder i København
Når jeg ikke har brugt tiden på at lave kogebog, har jeg brugt tiden på at lave e-bog. Yes, den er god nok! Guide to Copenhagen, mit andet site, har lavet en e-bog med vores 50 bedste anbefalinger til København. Det har været sjovt at finde de 50 bedste steder, og nu er den endelig online og klar at købe over på Guide to Copenhagen.

Frk. Kræsens favoritter

Copenhagen Street Food med mine studerende
Det sidste halve år har jeg arrengeret madevents for 33 amerikanske studerende, der er i København på udveksling. Vi har lavet is og bagt flødeboller, været på ølsmagning og mødt fødevareentreprenører. I maj havde vi afslutningsmiddag på Copenhagen Street Food og sagte farvel, inden de fløj tilbage til USA.

Frk. Kræsens favoritter

Åbning af MadMad Mad Bodega
I min virksomhed Frk. Kræsen Kommunikation hjælper jeg fødevarevirksomheder med digital kommunikation, pressearbejde og PR. I maj slog den bæredygtige restaurant MadMad Mad Bodega op dørene på Vesterbro i København. Jeg har arbejdet med MadMad Mad Bodega, som dreves af to amerikansk-engelske kvinder, det sidste halve år. Det var så fedt at være med, når de åbnede og se alle glade mennesker.

Måske er det her også noget for dig?