Frk. Kræsens Favoritter

En lørdag på Fuglebjerggård

 

Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen Julemarked | Frk. Kræsen

I flere år har jeg haft lyst at tage på besøg til Camilla Plums Fuglebjerggård i december. Jeg har kun hørt godt om hendes fine juleunivers, men med kollektiv transport har det virket en smule uoverskueligt.

Men nu! I weekenden kørte mine forældre over Øresundsbroen i bil. Sammen med M kørte vi videre gennem solskin og Sjælland, for at gå på tur, kigge på julepynt og klappe fårene (mest mig, det indrømmer jeg gerne) uden for Helsinge.

Højdepunktet var uden tvivl gløgg og kage i et gammel drivhus, der var lavet om til café. Varmelamper, katte, gæster og julepynt delte plads i en skøn blanding, og jeg kommer gerne igen en gang i sommer. Julemarkedet er forbi for i år, men kan virkelig anbefales til en anden gang.

Måske er det her også noget for dig?

 • Maria fra En verden af kunst
  9. december 2014 at 11:30

  Hvor ser det hyggeligt og lige til naturligt ud.
  Vi har også længe villet ligge vores vej forbi, men efter hele den storm med den nedslåne hest, så blev det heller ikke i år.
  Men det er bestemt en god oplevelse og det hele værd 🙂
  Maria

  • Linn
   9. december 2014 at 14:22

   Det var en rigtigt godt oplevelse, og jeg glæder mig til at opleve det i sommersolskin på et tidspunkt.