Grønne fingre

Velkommen til Frk. Kræsens planteskole!

Frk. Kræsens planteskole

Endelig! Det er forår! Forår betyder kaffe i solskin, at finde solbrillerne frem, at lave egen is OG, ikke mindst, at det er dags at plante og dyrke grønsager og krydderurter derhjemme. Her inde på bloggen kommer jeg i løbet af de kommende måneder (hele foråret faktisk) at byde på en planteskole. Jeg har valgt at kalde den Frk. Kræsens planteskole.

Hver uge kommer der et nyt indlæg i planteskolen. Den handler primært om window-farming, men jer med altaner, plantekasser i franske vinduer og små baggårde kan selvfølgelig også få meget ud af at følge med. For mest af alt handler det om at alle, ikke kun dem med grønne fingrer, kan få frisk hjemmedyrket basilikum inden sommeren er forbi.

Jeg håber I glæder jer, for det gør jeg. Nu kører vi – det første indlæg kommer om nogle dage! Da går jeg i gennem hvad man har brug for, for at komme i gang, og hvad man skal tænke på da man starter.

Måske er det her også noget for dig?

 • linda;
  23. april 2013 at 9:51

  juhuh! jeg vil være med i år. glæder mig allerede. det er jo i øvrigt de fineste billeder og grafik – det lokker ekstra:)

  • Linn
   23. april 2013 at 18:07

   Det lyder dejligt Linda – hyggeligt at du vil være med 🙂 Og tak for de pæne ord om billedet, det fik mig at smile lidt ekstra.

 • Frida
  23. april 2013 at 7:07

  Det glæder jeg mig virkelig til! Har allerede en lille blomst "kosmos" stående i vindueskarmen 🙂

  • Linn
   23. april 2013 at 18:06

   Åh, det er da slet ikke dårligt 🙂 Så kan den forhåbentlig snart få selskab af lidt andre søde planter…

 • Marian N. Larsen
  23. april 2013 at 7:04

  Jubiii… jeg glæder mig allerede til din plantetips. Jeg sidder klar til at suge alle dine gode råd til mig… jeg har nemlig ikke grønne fingre, men drømmer meget om en urban garden jo!

  • Linn
   23. april 2013 at 18:06

   Er du sikker på at du ikke har grønne fingre? Synes du er typen, der burde være god til sådan noget – du har jo så god styr på mad og krydderier! 🙂 Uanset hvad, lover jeg at man ikke behøver grønne fingre for at være med!

  • Marian N. Larsen
   23. april 2013 at 19:03

   Hvor er du sød, Linn! Jeg kan få alle planter, selv kaktusser, til at tørre helt ud og dø. Men nu har jeg lyttet til dit program om Urban Farming, købt mig en tomatplanet og nogle spirebakker – så NU er jeg klar til at gro min egne krydderurter i vindueskarmen!

  • Linn
   23. april 2013 at 20:37

   Hahaha… Kæmpestort like på den 🙂 Jeg tror på dig!