Grønne fingre

Frk. Kræsen’s planteskole: Så får du grønne fingrer

Grønne fingre Grønne fingre

Bonus-tip i “Sådan dyrker du dine egne kryddeurter-skolen”:
Hvis du har svært ved at få grønne fingrer, kan du male dine nagle grønne i stedet. På langt afstand ser det næsten ens ud.

Soooooorrrrrry! I skal ikke tage det her indlæg seriøst. Det er kun for at jeg ikke nåede at blive klar med det rigtige “Sådan dyrker du dine egne kryddeurter”-indlæg som jeg lagte det her ind i stedet. Det er kun sjovt, hvis man har rigtigt dårlig humor. Heldigvis falder jeg i den kategori, så jeg grinte højt af mig selv da jeg skrev det. Pinligt (ja!) men sandt… Nu vel, håber I kan holde ud at vente til i morgen eller torsdag. Jeg lover at være seriøs og ikke lave dårlige jokes der.

Måske er det her også noget for dig?

 • Michelle
  3. april 2012 at 6:27

  "… så jeg grinte højt af mig selv da jeg skrev det. Pinligt (ja!) men sandt"

  Heheheh, hvor er du sød Linn! 🙂

  • Linn
   3. april 2012 at 19:51

   Sød, underlig, konstig. Der er mange måder man kan se på det 🙂