Søde tilbehør

Opskrift: Dadelbars med kokos, mandler og nødder

Opskrift: Dadelbars med kokos | Frk. Kræsen Opskrift: Dadelbars med kokos | Frk. KræsenOpskrift: Dadelbars med kokos | Frk. Kræsen Opskrift: Dadelbars med kokos | Frk. Kræsen Opskrift: Dadelbars med kokos | Frk. Kræsen Opskrift: Dadelbars med kokos | Frk. Kræsen

Hvis i går byd på en dadel-snacks-opskrift for dummies, kommer her en med et par ingredienser mere. Den er lige så nem, men smager lidt anderledes. Lige som i går, har jeg fundet den her opskriften i bogen Sundt Sødt. Jeg har tidligere anmeldt bogen på bloggen, og jeg synes den er rigtigt god her i januar, når man er træt på december-konfekt, og vil kunne spise snacks med lidt bedre samvittighed. Eller – jeg ved selvfølgelig ikke med jer, men jeg er gået totalt i salat/juice/2 æbler om dagen-mood. Og da er dadelsnacks altså lidt bedre end corn flakes og almindelig chokolade…

Dadelbars med kokos, mandler og nødder

Serves: cirka 12 stk.
Cooking Time: 20 minutter

Ingredients

 • 200 g dadler
 • 50 g cashewnødder
 • 50 g mandler
 • 6 spsk. kokosmel + lidt til pynt
 • 2 spsk. kakao
 • 1 spsk. god olie

Instructions

1

Bland alle ingredienser sammen i en skål eller en blender. Fjern evt. kerner i dadlerne. Blend det hele sammen.

2

Læg dejen i køleskab et par timer, så bliver det nemmere at lave små barer eller kugler af den. Drys evt. lidt kokosmel i hænderne, inden du arbejder med dejen.

3

Form bars af dejen.

4

Rul i kokosmel.

5

Opbevar i køleskab.

6

Afslut med at rul dine stykker i kokosmel, så bliver de ekstra gode. Opbevare i køleskab eller i fryseren.

 

PS. Jeg er forresten så glad for mit nye forklæde, som min mor og jeg syede da jeg var hjemme på juleferie. Jeg sagte til hende at jeg gerne ville ha et “1960er-inspireret” forklæde med blomster, mønster og volang – og det tror jeg vist at man kan sige at jeg fik. Så bliver det endnu mere sjov at være i køkkenet!

Opskrift: Sundt Sødt

Måske er det her også noget for dig?

 • by Busk
  11. januar 2013 at 19:36

  De ser rigtig gode ud og er hermed tilføjet til listen over ting som skal afprøves 🙂

  • Linn
   12. januar 2013 at 8:23

   Dejligt at høre!

 • iheartcakes
  9. januar 2013 at 22:10

  For et søtt forklé! Det skal jeg ønske meg fra min mor neste jul! 😉

  • Linn
   12. januar 2013 at 8:22

   Jag er nemlig rigtigt glad for det – og det var ikke altfor svært at sy 🙂

 • Marian N. Larsen
  9. januar 2013 at 9:39

  UHMNNNNN! Den bog ønsker jeg mig også! haps!

  Ps. Sikke fin du ser ud i forklædet, Linn

  • Linn
   12. januar 2013 at 8:22

   Tak 🙂