Søde tilbehør

Opskrift: Dadelkugler med chokolade

Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade Opskrift: Dadelkugler med chokolade

For lidt tid siden fik jeg et eksemplar af kogebogen Sundt Sødt af Pia Krøyer. Den er fuld af forskellige opskrifter, som sødes med dadler, figner og andre tørrede frugter i stedet for almindeligt sukker. I Pias kogebog findes et helt kapitel med forskellige dadelkugler og dadelbars, og fordi jeg længe været på jagt efter et sundt snack at have med i madpakken, var jeg nødt til at prøve det af. Her kommer den opskrift på dadelkugler i bogen jeg bedst kunne lide, formidlet i billeder.

Måske er det her også noget for dig?

 • Stinna
  8. januar 2013 at 13:47

  Ej de ser gode ud! 🙂

  • Linn
   8. januar 2013 at 16:11

   Jeg lover, det er de også 🙂

 • Luise / sesam, sesam
  8. januar 2013 at 13:26

  Mmmmm, jeg elsker altså bare alle de dejlige, søde ting, som man kan spise med god samvittighed (: De her kugler ser bare lækre ud! Fine, fine billeder (:
  /Luise

  • Linn
   8. januar 2013 at 16:11

   Tak! Og jeg er helt enig – sunde snacks er de bedste snacks.

 • Emma
  8. januar 2013 at 7:53

  Jeg elsker alt med dadler. Lige nu har jeg figenflip… Sejt med en vegansk snack 🙂

  • Linn
   8. januar 2013 at 16:11

   Jeg tror ikke en gang jeg tænkt på at det er vegansk. Men jo – det har du jo ret i 🙂